Plus500 of Binck?

Plus500 of Binck: vergelijk de brokers

Wil je een bepaalde broker kiezen voor het openen van een beleggersrekening? Het is een bekend gegeven dat je door middel van het beleggen van extra kapitaal meer rendement kunt vergaren dan je doet door middel van het sparen bij de bank. De steeds vaker dalende rentes bij de banken maakt het sparen niet aantrekkelijk meer. Hoewel je bij het beleggen uiteraard geen garantie hebt op een (hoog) rendement, kun je door middel van beleggen wel een hoger kapitaal bij elkaar krijgen. Wees er ook van bewust dat je risico loopt om je geld te verliezen. Vaak kiezen particulieren bijvoorbeeld voor het openen van een beleggersrekening bij een (online) broker om voor de toekomst (voor een pensioen of voor de studie van kinderen) een aardig bedrag aan geld bij elkaar te krijgen. Wil je kiezen voor Plus500 of Binck? We bekijken de verschillen.

Broker Plus500
Broker Binck
Beleggen inCFDCFD
Aandelen
Obligaties
Opties
Futures
Educatie Oefenen met € 40.000 nepgeldVeel mogelijkheden
Kosten openen rekeningGratis demorekeningGratis
Lees meer, klik hier!
of direct starten
Lees meer, klik hier!
of direct starten
Advertenties. Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Plus500 disclaimer: 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD's.

Bij Plus500 of Binck kiezen voor CFD’s of aandelen

Bij Plus500 kun je geen geld in beheer laten beleggen. Je gaat dus zelf aan de slag met jouw geld. Bij deze broker kun je alleen beleggen in CFD’s. Wat is een CFD? De afkorting CFD staat voor ‘Contracts For Difference’. Bij het aangaan van een CFD contract speculeer je op het stijgen (of dalen) van de onderliggende waarde van de CFD. De onderliggende waarde kan bijvoorbeeld de waarde van bepaalde grondstoffen zijn. Het contract heeft geen einddatum. Het is dus mogelijk om door middel van korte beleggingsacties actief te handelen met een CFD. Bij Binck kun je gebruik maken van CFD’s, maar ook van het handelen in aandelen, opties, futures en obligaties. Het is dus belangrijk om dit grote verschil goed te overwegen.

Leren beleggen met de demorekening van Plus500 of Binck

Zowel Plus500 als Binck bieden veel nuttige informatie voor degenen die voor het eerst gaan starten met het beleggen. Lijkt het je leuk om ervaring op te doen met het beleggen? Dan maakt Plus500 het mogelijk om met 40.000 Euro aan nepgeld te starten met het handelen zonder dat je hierbij enig risico loopt. Bij Binck kun je veel gebruik maken van de gratis webinars en gratis informatie voor klanten op de uitgebreide website. Kortom, bij Plus500 of Binck kun je goed terecht als je wat kennis op wilt bouwen op het gebied van het zelf beleggen.

Natuurlijk kun je bij Binck ook in eerste instantie kiezen voor het laten beleggen van jouw geld. Maak nu zelf een vergelijking tussen de aanbieders van het beleggen aan de hand van ons overzicht en onze informatie. Zo kies je voor een broker die exact aansluit bij jouw wensen.

Is kiezen tussen Plus500 of Binck moeilijk?

Ja, het valt nog bepaald niet mee om te kiezen tussen Plus500 of Binck. Beide aanbieders hebben namelijk best veel te bieden. Door Plus500 en Binck goed met elkaar te vergelijken, iets dat op deze website dus kan, wordt het maken van de juiste keuze in elk geval een stuk gemakkelijker.

Zijn er verschillen en overeenkomsten?

Ja, die zijn er zeker. Kies je voor Plus500, dan kun je alleen zelf gaan beleggen in CFD’s en niet kiezen voor beheerd beleggen. Beide brokers bieden in elk geval veel informatie en je kunt voor je echt begint met handelen kiezen voor een demo. Zo leer je wat beleggen is zonder de kans om geld te verliezen.

Waarom is de website BrokersVergelijken.nl zo nuttig?

Op BrokersVergelijken.nl krijg je zeer handige informatie over alleen de beste brokers. Deze geselecteerde brokers kun je op deze website vervolgens goed en gemakkelijk met elkaar vergelijken om zo de voor jou beste keuze te maken.

5/5 - (17 stemmen)
Kasper de Wijs, expert beleggen
Laatste berichten van Kasper de Wijs, expert beleggen (alles zien)