Crypto broker

Ben je geïnteresseerd in het investeren van geld? Dan kun je dit op verschillende manieren doen. Je zou bijvoorbeeld geld kunnen investeren in vastgoed, beleggingen of crypto’s. Vooral de laatste optie wordt steeds populairder, aangezien je met de juiste beleggingen in crypto snel meer vermogen kunt opbouwen. Op deze pagina lees je wat een crypto broker inhoudt en waarom dit handig kan zijn als je begint met het traden in cryptocurrency. Verder lees je uit welke crypto brokers je kunt kiezen en kom je erachter op welke manier je de aanbieders makkelijk en snel met elkaar kunt vergelijken.

AanbiederMogelijkheden
Freedom24 broker vergelijken
Freedom 24 bitcoin en crypto vergelijken
Ontdek hoe je met Bitcoin ETF in de waarde van Bitcoin kunt beleggen bij Freedom24. Bitcoin ETF's weerspiegelen de prestaties van Bitcoin en volgen de waarde ervan terwijl die fluctueert in overeenstemming met de marktprijs.
+ Bij Freedom24 kan je wereldwijd beleggen in ETF, Aandelen en Opties
+ Combineer beleggen met sparen: tot 6,4% spaarrente mogelijk
+ Geen minimale inleg: beleg al vanaf € 0,01
+ Meer dan 400.000 beleggers vertrouwen al op Freedom24
+ Open nu Gratis een account >


of direct starten
Plus500 crypto kopen beleggenHandel in CFD's in crypto's zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin en meer op het populaire handelsplatform van Plus500. Zeer populair handelsplatform wereldwijd.
+ Open gratis rekening
+ Minimum eerste inleg: € 100,-
+ Gratis demoaccount: Oefen eerst je strategie met € 40.000 "nepgeld"

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD's.
Plus500 bitcoin kopen
of start nu

eToro bitcoin kopenBeleg in crypto's zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple en meer op het populaire handelsplatform van eToro. Miljoenen gingen je voor.
+ Open gratis rekening
+ Minimum eerste inleg: $ 50,-
+ Gratis demoaccount: Oefen eerst je strategie met $ 100.000 "nepgeld"

Met beleggen of handelen van crypto loopt je vermogen risico.
eToro bitcoin kopen
of start nu


Bitvavo bitcoin kopenKoop, verkoop en bewaar meer dan 150 digitale valuta bij de grootste exchange van Nederland.
+ Eerste € 1000,- gratis handelen
+ Minimum orderbedrag: € 1,-
+ Handelskosten: 0,25%
+ Nederlandse helpdesk
Bitvavo bitcoin kopen
of start nu
Advertenties. Let op: beleggen en handelen in crypto en/of CFD gaat gepaard met risico's. Je inleg kan meer, maar ook minder waard worden.

Wat is een crypto broker precies?

Net zoals je in de beleggingswereld voor aandelen brokers hebt, kun je tegenwoordig ook voor een crypto broker kiezen. Allereerst is het belangrijk om te weten wat een crypto broker doet. In de meeste gevallen koopt een broker grote aantallen cryptocurrency op. Dit kunnen zij op hun platform aan jou als trader verkopen. Tegenwoordig zie je ook vaak dat een crypto broker pas cryptocurrency koopt als jij het bedrijf daarom vraagt. Je kunt als het ware een bestelling bij hen plaatsen, waarna zij de munten voor je kopen en in je wallet laten zien. Houd er rekening mee dat je bij een broker vaak hogere fees betaalt, dan wanneer je direct bij een exchange koopt.

De voordelen van werken met een broker is dat je als beginneling niet over veel kennis met betrekking tot crypto’s hoeft te beschikken. Een broker biedt je vaak de mogelijkheid om met iDeal, creditcard of Bancontact te betalen. Op die manier kun je makkelijk geld in je crypto’s steken.

Uit welke meest bekende crypto brokers kun je kiezen?

Ben je van plan om eerdaags crypto te kopen? Dan is het belangrijk dat je voor een broker kiest die bij je past. Zeker wanneer je nog niet veel van het traden in crypto’s afweet, is het een goed idee om je bij een bekende broker aan te sluiten. Zij kunnen je ondersteunen en vragen beantwoorden tijdens het traden. Wanneer je voor een Nederlandse broker kiest, kun je bij een Nederlandstalige servicebalie terecht. Kies je voor een internationale broker, dan gaat het vaak om een Engelstalige servicedesk. Dit kan lastiger zijn als je de Engelse taal niet beheerst.

Een interessante optie is bijvoorbeeld Bitvavo, Bitcoin Meester of Binance. Dit zijn de grotere namen uit de cryptowereld. Wanneer je portfolio steeds meer geld waard wordt, is het belangrijk dat je stappen onderneemt om je wallet te beschermen. Dit kun je doen door bijvoorbeeld een Ledger aan te schaffen.

Weet je nog niet voor welke aanbieder je gaat kiezen?

Twijfel je nog over welke crypto broker het beste bij je past? Dan kun je op BrokersVergelijken.nl een handig en compleet overzicht terugvinden. Dit overzicht helpt je om meerdere bekende aanbieders makkelijk en snel met elkaar te kunnen vergelijken. Zoek vooral de mogelijkheden op waar je tussen twijfelt. Bekijk welke voordelen zij je te bieden hebben en bij wie je bijvoorbeeld een lager handelspercentage betaalt. Er bestaan zowel dure als goedkope brokers, maar bijvoorbeeld ook Nederlandse of internationale brokers. Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat. Kies in ieder geval voor de optie die het beste bij je past.

Wil jij je kansen spreiden? Kies er dan voor om met twee of meer verschillende brokers in zee te gaan. Dit zorgt ervoor dat jij je geld bij meerdere partijen kunt investeren, waardoor je het risico dat je loopt op die manier kunt spreiden. Investeer nooit met geld dat je niet hebt, of wat je niet kunt missen. Begin klein en probeer langzaam uit te groeien naar een portfolio dat meer waard is.

Wanneer doe je een beroep op een crypto broker?

Wil je gaan beleggen en speciaal gaan beleggen in crypto’s? Dan kun je prima zaken doen met een cryptobroker. In tegenstelling tot een reguliere broker, is een cryptobroker gespecialiseerd in het handelen in crypto’s. Ben jij dus iemand die rendement wil maken met beleggen in crypto’s, dan zoek je dus naar de voor jou beste crypto broker.

Waar kijk je naar als je zoekt naar de beste crypto broker?

Ben je op zoek naar de beste cryptobroker? Check dan de kosten en de voorwaarden van de brokers. Lees vooral de voorwaarden goed door en kijk of je vanuit de broker wel voldoende ondersteuning en hulp krijgt. Check ook of sprake is van een gemakkelijk handelsplatform.

Waarom bezoek je altijd eerst de website BrokersVergelijken.nl?

Op deze website lees je echt alles over de cryptobrokers. Wij hebben de beste brokers voor je geselecteerd en deze brokers kun je hier snel en gemakkelijk met elkaar vergelijken. Door een vergelijk te maken, weet je zeker dat jij altijd de voor jou beste keuze maakt.

5/5 - (30 stemmen)
Kasper de Wijs, expert beleggen
Laatste berichten van Kasper de Wijs, expert beleggen (alles zien)