Ervaringen IG Markets

reviews en ervaringen ig marketsHoewel de eerste indruk bij het bekijken van de website van online broker IG Markets wellicht anders doet vermoeden, kun je bij deze broker ook heel goed als beginnende belegger aan de slag. Beleggen is tegenwoordig voor iedere particulier mogelijk. Het beleggen gaat altijd wel gepaard met een zeker risico. Er is geen garantie op een (groot) rendement. Toch is het een feit dat de lage huidige spaarrentes bij de banken weinig opleveren wanneer je winst wilt behalen met eventueel extra kapitaal. Ook het feit dat zelf beleggen tegenwoordig ook mogelijk is met kleine bedragen zorgt ervoor dat veel reviews postieve ervaringen IG Markets weergeven.

Meer informatie over beleggen bij IG Markets >
of start direct met beleggen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Reviews en ervaringen IG Markets
Average rating:  
 3 reviews
 by Remco
Goed om te oefenen

Ik heb een demorekening geopend en daarmee kan je goed oefenen. Daarna ben ik met echt geld begonnen en dat gaat goed.

 by Alexander van Essen
Prima

Ik handel al jaren met IG markets, bevalt me prima

 by Dennis
Grote speler

IG ken ik als een grote speler in beleggen. Het is wel handig als je eerst goed oefent met beleggen maar daar bieden ze alle mogelijkheden voor

Zelf jouw ervaringen IG Markets weergeven

Ben jij gestart met het zelf beleggen bij IG Markets? Of wil je liever eerst aan de slag met het beleggen bij deze broker met een fictief tegoed van 100,000 op een oefenaccount? Het is voor andere nieuwe beleggers zeer prettig om te kunnen lezen wat jouw ervaringen bij deze broker zijn. Plaats hier een review met jouw ervaringen IG Markets en vertel eerlijk welke pluspunten (en minpunten) jou zijn opgevallen wat betreft de diensten van IG.

Lees de ervaringen IG Markets

Op BrokersVergelijken.nl kun je zelf (op basis van eerlijke en onafhankelijke informatie) een vergelijking maken tussen de verschillende Nederlandse online brokers. Wil je starten met het eenmalig beleggen van een som geld? Of kies je het liefst voor beleggen in beheer? Raadpleeg de informatie en lees de ervaringen IG Markets en de reviews op deze pagina.

Zo kun jij je voordeel doen met de kennis van anderen! Het zelf beleggen van geld is laagdrempelig en wordt door IG Markets eenvoudig gemaakt door middel van het aanbieden van webinars voor rekeninghouders. Vooral het feit dat je zelf eerst fictief kunt beleggen om wegwijs te worden op het handelsplatform wordt door velen als zeer prettig ervaren.