Flatex broker

Als je op zoek bent naar een manier om je geld wat te laten opbrengen, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Je kan je geld op je spaarrekening laten staan, al brengt dit tegenwoordig niet veel op. Je kan proberen te investeren in vastgoed wat op de lange termijn mogelijk een goede keuze kan zijn. Of je kan je geld beleggen. Belangrijk is daarbij wel dat je je goed laat bij staan, zeker wanneer je er niet veel van kent. Een goede manier om je geld te beleggen is bij de broker Flatex.

lees meer informatie

Flatex broker, hoe werkt het?

Wanneer je je geld wil gaan beleggen via Flatex broker, dan doe je dit heel gemakkelijk via een aantal stappen. De eerste stap is om een rekening aan te maken via deze link Rekening openen. Daarna moet je jezelf gaan identificeren, dit kan via een upload van je paspoort of een videolegitimatie. Wanneer deze gegevens verwerkt zijn, ontvang je van Flatex broker een sms met een code, deze kan je in combinatie met je gebruikersnaam of je klantnummer kan inloggen. Zo geraak je dus gestart. Daarna maak je een overschrijving van een bepaald bedrag naar de Flatex broker rekening en ga je een beleggingsdoel instellen. Dit zal bepalen of je met een hoog of laag risico zal gaan beleggen. Je kan alles lekker gemakkelijk besturen vanuit de app of vanop je laptop. Alle persoonlijke gegevens zoals rekeninggegevens en toegangsgegevens worden via de post verstuurd.

Is Flatex broker te vertrouwen?

Het antwoord daarop is volmondig ja. Flatex broker werd in 2006 opgericht en het bedrijf heeft dus tal van klanten. Dit komt omdat het bedrijf tal van specialisten in dienst heeft, die weten waar ze mee bezig zijn. Het bedrijf doet alles volledig in eigen beheer, heeft een goede klantenservice en staat onder toezicht van de Duitse toezichthouder op de financiële markten. Jouw vermogen is volledig verzekerd door het wettelijke depositogarantiestelsel. Flatex is beschermd door het schadevergoedingsstelsel voor Duitse particuliere banken. Je hoeft je dus absoluut geen zorgen te maken.

Wat zijn de voordelen van Flatex?

Waarom bij dit bedrijf beleggen? Heel eenvoudig, je betaalt geen transactiekosten bij het openen van een rekening, je krijgt kwaliteit en degelijkheid en Flatex broker is een veilig en te vertrouwen bedrijf. Je blijft altijd volledig zelf de controle behouden en je bepaalt zelf hoe hoog je je risico wilt. Vertrouw dus gewoon op de experts en start nu met beleggen bij deze broker!

Start met beleggen bij Flatex >
of lees meer informatie

Is Flatex broker een betrouwbare broker?

Als je wilt gaan beleggen, dan heb je wat betreft brokers nogal wat te kiezen. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor Flatex broker. Flatex is een zeer goede en betrouwbare broker, met een bekend schadevergoedingsstelsel. Daarom kiezen veel mensen voor deze broker, omdat ze er een veilig gevoel bij hebben.

Wat is verder te zeggen over Flatex broker?

Kies je voor Flatex broker, dan kun je altijd heel gemakkelijk een rekening openen om te kunnen beginnen met beleggen. De broker is ervaren want werd al in 2006 opgericht. Ook de klantenservice is zeer goed en je kunt altijd en overal gemakkelijk handelen met behulp van bijvoorbeeld de app of de laptop. Bij Flatex broker kun je gewoon onbezorgd beleggen.

Wat lees je aan informatie op de website BrokersVergelijken.nl?

Op deze website lees je alle relevante informatie over de beste brokers. Deze brokers kun je vervolgens allemaal goed en snel met elkaar vergelijken. Door de brokers te vergelijken, weet je zeker dat jij de voor jou beste keuze maakt en een broker kiest die past bij jouw eigen wensen en eisen.

5/5 - (25 stemmen)
Kasper de Wijs, expert beleggen