Stryk of Plus500

Als je wilt gaan beleggen in CFD, houd er dan wel altijd rekening mee dat de kans om rendement even groot is dan de kans op verlies. Dat veel mensen toch besluiten om te gaan beleggen, heeft alles te maken met het feit dat de banken amper nog rente bieden als je daar jouw spaargeld parkeert. Als je besluit om te gaan beleggen, doe je altijd zaken met brokers, dit zijn makelaars in aandelen. Je hebt wat betreft de brokers erg veel te bieden. Zo kun je zaken gaan doen met Stryk of Plus500. We helpen je op deze pagina bij het kiezen tussen Stryk of Plus500. Het is vervolgens aan jou om een verstandige keuze te maken.

Meer informatie over beleggen met Stryk >

Meer informatie over beleggen met Plus500 >

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD's.

Lastig kiezen: Stryk of Plus500?

Als je moet kiezen tussen Stryk of Plus500, dan is dat nog best een lastige keuze. Om een goede keuze te kunnen maken, is het goed dat je eerst een goed beeld krijgt van beide brokers Laten we voor de keuze Stryk of Plus500 eerst eens kijken naar broker Plus500. Als je kiest voor Plus500, dan krijg je te maken met een zeer uitgebreid aanbod. Zo kun je bijvoorbeeld handelen in ongeveer tweeduizend effecten. Wat ook in het voordeel spreekt van Plus500 is dat je te maken krijgt met zeer gebruiksvriendelijke software. Bij deze broker is het ook al mogelijk om te speculeren op alleen de koersen en bovendien is sprake van een zeer transparante broker. Je krijgt dus niet te maken met verborgen kosten voor bijvoorbeeld opnemen en storten van geld. Bovendien is Plus500 Nederlandstalig en kun je dus gewoon in euro’s handelen. Nadelen? Dat zou je de beperkte educatie kunnen noemen. Je moet je dus eerst zelf voldoende zien in te lezen in de materie.

Perfecte CFD broker voor de beginnende belegger?

Om een keuze te kunnen maken tussen Stryk of Plus500, kijken we ook naar Stryk. Stryk is een perfecte CFD broker die ideaal geschikt is voor de beginnende belegger. Met de zeer handige handelsapp van Stryk kun je perfect handelen in crypto, aandelen, forex en CFD’s. Kies je voor Stryk, dan kun je gebruik maken van een multiplier en kun jij je aansluiten bij een hechte community. Ook heb je de keuze uit meer dan achthonderd instrumenten. Ondertussen maken ongeveer 2,6 miljoen mensen gebruik van Stryk en dat zegt natuurlijk al heel erg veel. Ook over de veiligheid hoef jij je geen zorgen te maken, want de broker wordt geautoriseerd en gereguleerd door Cysec. Het openen van ene rekening is bovendien gemakkelijk en zonder gedoe. Ook staat de app die je kunt gebruiken vanwege de snelheid als zeer gebruiksvriendelijk bekend.

Meer informatie over beleggen met Stryk >

Meer informatie over beleggen met Plus500 >

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD's.

Check eerst altijd de website BrokersVergelijken.nl

Het is dus best lastig kiezen; Stryk of Plus500. Om er altijd zeker van te zijn of je de juiste keuze maakt, doe je er verstandig aan om altijd eerst BrokersVergelijken.nl te bezoeken. Op deze website kun je – zoals de naam al doet vermoeden- de beste brokers op eenvoudige wijze met elkaar vergelijken. Door te vergelijken, weet je in elk geval zeker dat jij altijd de voor jou beste broker kiest, een broker die perfect aansluit bij jouw specifieke wensen en eisen.

Wat zijn de sterke punten van broker Plus500?

Kies je voor Plus500, dan kies je voor een zeer uitgebreid aanbod. De software is zeer gebruiksvriendelijk en je kunt gebruik maken van een gratis demo. Bij Plus500 kun je bovendien ook speculeren op dalende koersen en bovendien krijg je te maken met een zeer transparante broker. Ook een voordeel is dat je gewoon in euro’s kunt handelen.

En wat over Stryk?

Stryk is een perfecte CFD broker voor de beginnende belegger. Gebruik een multplier en leer de wereld van beleggen kennen met de gratis demoaccount. Stryk is een onderdeel van BUX, een broker met ondertussen ruim 2,6 miljoen klanten. BUX is in negen landen in Europa actief en werkt met een aantal zeer betrouwbare partners.

Waarom check je altijd BrokersVergelijken.nl?

Op BrokersVergelijken.nl kun je kennismaken met de beste brokers, die je hier vervolgens goed met elkaar kunt vergelijken. Door te vergelijken weet je zeker dat jij altijd de broker kiest die aansluit bij jouw wensen en eisen.

5/5 - (20 stemmen)
Kasper de Wijs, expert beleggen
Brokers Vergelijken
Average rating:  
 0 reviews