Crypto broker Nederland

Heb je een aardig vermogen opgebouwd en zoek je naar een manier waarop je een deel van je spaargeld voor je kan laten werken? Dan is het wellicht een idee om een deel van je spaargeld te investeren in cryptocurrency. Op die manier kun jij je vermogen laten groeien en leer je steeds meer over crypto’s, zodat je er ook steeds meer geld mee kunt verdienen. Iedereen moet ergens beginnen, toch? Op deze pagina lees je onder andere wat je van een crypto broker in Nederland kunt verwachten en wat een bekende aanbieder op dit gebied is. Verder krijg je tips waardoor je erachter kunt komen welke broker het beste bij je past.

AanbiederMogelijkheden
Coinbase crypto broker vergelijken
Coinbase broker crypto vergelijken
Coinbase is wereldwijd een zeer populair én veilig platform om crypto te kopen, verkopen en beheren.
+ Grootste beursgenoteerde cryptobedrijf ter wereld
+ Miljoenen gebruikers wereldwijd
+ Stort snel en kosteloos geld met iDeal
+ Koop eenvoudig crypto: van Bitcoin en Ethereum tot 200 andere crypto
+ Open nu Gratis een account >


of direct starten
Freedom24 broker vergelijken
Freedom 24 bitcoin en crypto vergelijken
Ontdek hoe je met Bitcoin ETF in de waarde van Bitcoin kunt beleggen bij Freedom24. Bitcoin ETF's weerspiegelen de prestaties van Bitcoin en volgen de waarde ervan terwijl die fluctueert in overeenstemming met de marktprijs.
+ Bij Freedom24 kan je wereldwijd beleggen in ETF, Aandelen en Opties
+ Combineer beleggen met sparen: tot 6,4% spaarrente mogelijk
+ Geen minimale inleg: beleg al vanaf € 0,01
+ Meer dan 400.000 beleggers vertrouwen al op Freedom24
+ Open nu Gratis een account >


of direct starten
Plus500 crypto kopen beleggenHandel in CFD's in crypto's zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin en meer op het populaire handelsplatform van Plus500. Zeer populair handelsplatform wereldwijd.
+ Open gratis rekening
+ Minimum eerste inleg: € 100,-
+ Gratis demoaccount: Oefen eerst je strategie met € 40.000 "nepgeld"

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD's.
Plus500 bitcoin kopen
of start nu

eToro bitcoin kopenBeleg in crypto's zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple en meer op het populaire handelsplatform van eToro. Miljoenen gingen je voor.
+ Open gratis rekening
+ Minimum eerste inleg: $ 50,-
+ Gratis demoaccount: Oefen eerst je strategie met $ 100.000 "nepgeld"

Met beleggen of handelen van crypto loopt je vermogen risico.
eToro bitcoin kopen
of start nu


Bitvavo bitcoin kopenKoop, verkoop en bewaar meer dan 150 digitale valuta bij de grootste exchange van Nederland.
+ Eerste € 1000,- gratis handelen
+ Minimum orderbedrag: € 1,-
+ Handelskosten: 0,25%
+ Nederlandse helpdesk
Bitvavo bitcoin kopen
of start nu
Advertenties. Let op: beleggen en handelen in crypto en/of CFD gaat gepaard met risico's. Je inleg kan meer, maar ook minder waard worden.

Wat kun je van een crypto broker in Nederland verwachten?

Ben je op zoek naar een financieel tussenpersoon, die tussen jouw geld en je crypto’s staat? Dan kun je bijvoorbeeld bij een crypto broker in Nederland naar keuze terecht. Crypto kopen is veiliger wanneer je er een partij voor inschakelt die er alles vanaf weet. Een crypto broker in Nederland ondersteunt je bij het kopen of verkopen van cryptocurrency. Let er wel op dat je een fee betaalt wanneer je via een broker trade. Hoe hoog deze fee is, ligt aan de aanbieder die je kiest. Je kunt van tevoren altijd opzoeken welke fees er aan welke partijen gekoppeld zitten.

Het kiezen van een broker past vooral bij je als je een beginnend crypto trader bent. Je kunt dan namelijk via een beveiligde omgeving leren op welke manier je het beste in crypto’s kunt traden.

Wat is een bekende crypto broker in Nederland?

Ben je op zoek naar een bekende crypto broker in Nederland? Dan zijn er verschillende mogelijkheden die je voor jezelf kunt onderzoeken. De meest bekende en meest gebruikte crypto broker uit Nederland is Bitvavo, gevolgd door Bitcoin Meester en Coinmerce. Bitvavo heeft een kantoor in Amsterdam, Bitcoin Meester heeft ook een vestiging in Nederland en Coinmerce is gevestigd in Amstelveen. De voordelen van traden via Bitvavo zijn onder andere dat je makkelijk met iDeal kunt betalen en dat je uit een groot aanbod aan crypto’s kunt kiezen. Bitcoin Meester is vooral interessant als je naar een VIP-programma op zoek bent, hiermee kun je namelijk meer informatie krijgen en ook geld besparen.

Coinmerce biedt je de mogelijkheid om voor elke losse munt die je koopt, ook een eigen wallet kunt aanmaken. Verder bieden zij je een handige app voor op je smartphone, waardoor je altijd en overal toegang hebt tot je crypto’s. Weet jij al voor welke crypto broker in Nederland je gaat kiezen?

Hoe kom je erachter welke aanbieder het beste bij je past?

Ben je geïnteresseerd in beleggen in crypto’s, maar weet je nog niet goed voor welke crypto broker in Nederland je wil kiezen? Dan hebben wij bij BrokersVergelijken.nl een handig totaaloverzicht voor je gemaakt. Het overzicht helpt je om makkelijk en snel meerdere brokers met elkaar te vergelijken. Je ziet er in één oogopslag uit welke Nederlandse en internationale aanbieders je kunt kiezen. Je kunt de voor- en nadelen tegen elkaar afstrepen en je kunt ook reviews doorlezen om te kijken of het betrouwbare aanbieders zijn. Door verschillende aanbieders onder de loep te nemen, kom je erachter welke partij het beste bij je past.

Wanneer je voor een broker kiest, is het de bedoeling dat je de keuze voor op de lange termijn maakt. Het kost namelijk veel tijd en energie om telkens van broker te wisselen. Onthoud dat beleggen een risico met zich meebrengt, waardoor je een deel of je gehele inleg kunt verliezen. Beleg dus liever niet met geld dat je niet kunt missen.

Wanneer doe je een beroep op een crypto broker Nederland?

Als jij rendement op jouw spaargeld wilt maken, dan zou je kunnen gaan beleggen in crypto’s. Wil jij dat ook, dan kun je maar beter ene beroep doen op een crypto broker Nederland. Dan namelijk, weet jij je verzekerd van ondersteuning in jouw eigen taal en dat je te maken hebt met een Nederlandse klantenservice.

Waar let je op als je een crypto broker kiest?

Als je een broker zoekt, dan heb je erg veel te kiezen. In eerste instantie kijk je als je zoekt naar een crypto broker natuurlijk naar de prijs. Vergeet echter niet om de voorwaarden goed te lezen en check of sprake is van een goed handelsplatform. Kijk ook of er sprake is van voldoende support en ondersteuning.

Wat lees je op BrokersVergelijken.nl?

Op BrokersVergelijken.nl lees je alles over de beste brokers. Verder kun je hier brokers vergelijken om zo de voor jou beste keuze te maken voor de broker die echt bij jou past.

5/5 - (20 stemmen)
Kasper de Wijs, expert beleggen
Laatste berichten van Kasper de Wijs, expert beleggen (alles zien)