Crypto kopen met iDeal

Ben je van plan om een deel van je spaargeld of je financiële vermogen te investeren in crypto’s? Dan is het natuurlijk handig om er eerst meer onderzoek naar te doen, voordat je instapt. Het kopen van cryptocurrency wordt steeds populairder, aangezien je met de juiste investeringen veel geld kunt verdienen. Op welke manier zorg je eigenlijk dat jouw geld wordt omgezet in crypto’s? Op deze pagina lees je hoe je crypto kunt kopen met iDeal en welke voordelen er aan deze betaalmethode zitten. Verder kom je erachter op welke manier je makkelijk en snel verschillende brokers met elkaar kunt vergelijken. Door meer over bepaalde brokers te weten te komen, weet je uiteindelijk het beste welke broker bij je past.

AanbiederMogelijkheden
Coinbase crypto broker vergelijken
Coinbase broker crypto vergelijken
Coinbase is wereldwijd een zeer populair én veilig platform om crypto te kopen, verkopen en beheren.
+ Grootste beursgenoteerde cryptobedrijf ter wereld
+ Miljoenen gebruikers wereldwijd
+ Stort snel en kosteloos geld met iDeal
+ Koop eenvoudig crypto: van Bitcoin en Ethereum tot 200 andere crypto
+ Open nu Gratis een account >


of direct starten
Freedom24 broker vergelijken
Freedom 24 bitcoin en crypto vergelijken
Ontdek hoe je met Bitcoin ETF in de waarde van Bitcoin kunt beleggen bij Freedom24. Bitcoin ETF's weerspiegelen de prestaties van Bitcoin en volgen de waarde ervan terwijl die fluctueert in overeenstemming met de marktprijs.
+ Bij Freedom24 kan je wereldwijd beleggen in ETF, Aandelen en Opties
+ Combineer beleggen met sparen: tot 6,4% spaarrente mogelijk
+ Geen minimale inleg: beleg al vanaf € 0,01
+ Meer dan 400.000 beleggers vertrouwen al op Freedom24
+ Open nu Gratis een account >


of direct starten
Plus500 crypto kopen beleggenHandel in CFD's in crypto's zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin en meer op het populaire handelsplatform van Plus500. Zeer populair handelsplatform wereldwijd.
+ Open gratis rekening
+ Minimum eerste inleg: € 100,-
+ Gratis demoaccount: Oefen eerst je strategie met € 40.000 "nepgeld"

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD's.
Plus500 bitcoin kopen
of start nu

eToro bitcoin kopenBeleg in crypto's zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple en meer op het populaire handelsplatform van eToro. Miljoenen gingen je voor.
+ Open gratis rekening
+ Minimum eerste inleg: $ 50,-
+ Gratis demoaccount: Oefen eerst je strategie met $ 100.000 "nepgeld"

Met beleggen of handelen van crypto loopt je vermogen risico.
eToro bitcoin kopen
of start nu


Bitvavo bitcoin kopenKoop, verkoop en bewaar meer dan 150 digitale valuta bij de grootste exchange van Nederland.
+ Eerste € 1000,- gratis handelen
+ Minimum orderbedrag: € 1,-
+ Handelskosten: 0,25%
+ Nederlandse helpdesk
Bitvavo bitcoin kopen
of start nu
Advertenties. Let op: beleggen en handelen in crypto en/of CFD gaat gepaard met risico's. Je inleg kan meer, maar ook minder waard worden.

Op welke manier kun je crypto kopen met iDeal?

Crypto kopen met iDeal? Dan kun je een erg makkelijk stappenplan volgen om jouw eerste crypto te kopen. Voordat je overgaat tot crypto kopen met iDeal, is het goed om te weten dat je dit vaak het makkelijkste kunt doen, door voor één van de Nederlandse brokers te kiezen. Zij bieden je standaard de mogelijkheid om met iDeal te betalen. Voordat je crypto gaat kopen met iDeal, is het belangrijk dat je voor jezelf bepaalt welke munten je wil kopen. Wanneer je weet welke digitale munten je wil kopen, kun je kijken welke brokers deze munten aanbieden. Zorg dat je een account hebt bij de broker.

Meld je aan, kies voor het storten van tegoed via iDeal en kies het bedrag dat je in crypto’s wenst te steken. Hierna duurt het even voordat je het geld op je account ziet verschijnen. Wanneer de betaling verwerkt is, kun je direct crypto kopen met het geld dat je net naar je account hebt overgemaakt.

Wat zijn de voordelen van crypto kopen met iDeal?

Niet iedere crypto broker biedt je de mogelijkheid om crypto te kopen met iDeal. Tegenwoordig zijn er een aantal grote en bekende brokers, die toevallig Nederlands zijn, waardoor je makkelijk met iDeal kunt betalen als je met hen in zee gaat. Verder kun je online opzoeken welke brokers de optie bieden om met iDeal te betalen. Het is een groot voordeel als je betalingen met iDeal kunt overmaken, aangezien dit snel, makkelijk en handig werkt. Je hebt er geen creditcard of PayPal voor nodig en het geld dat je op je account zet, kun je vrijwel direct gebruiken om in crypo te investeren.

Verder kun je vaak ook in het Nederlands contact opnemen met de klantenservice als je via iDeal kunt betalen, dat is handig als je tegen problemen aanloopt.

Bekijk en vergelijk verschillende aanbieders voordat je een keuze maakt

Nu je precies weet hoe je crypto kunt kopen met iDeal, is het belangrijk dat je voor een broker kiest die bij je past. Op BrokersVergelijken.nl hebben wij een totaaloverzicht voor je klaargezet, waardoor je makkelijk en snel de meest interessante brokers voor jezelf kunt bekijken en vergelijken. Je vindt hier meer informatie over de verschillende brokers terug, je kunt je beter in de achtergrond van de broker verdiepen, je leest de voor- en nadelen door én je kunt reviews raadplegen. Op die manier kies je voor de broker die het beste bij je past. Je komt er ook achter hoe betrouwbaar de brokers zijn en of je bij hen op een veilige manier kunt investeren.

Houd er rekening mee dat investeren in cryptocurrency financiële risico’s met zich meebrengt. Probeer daarom alleen geld te investeren dat je kunt missen en probeer ook geduld te hebben als de koers in één keer flink daalt. Het moeilijkste is om zonder emotie te handelen, dus probeer dit eerst met kleinere bedragen uit voor je serieus aan de slag gaat.

Waarom zou je crypto kopen met iDeal?

iDeal is in ons land het meest gebruikte online betaalmiddel. Dat komt omdat betalen via iDeal snel gemakkelijk en handig is. Bovendien betaal je in de vertrouwde betaalomgeving van jouw eigen bank en bankier je dus veilig.

Wat is nog meer een voordeel van crypto kopen met iDeal?

Kies je ervoor om crypto te kopen met iDeal, dan kies je voor snelheid. Betaal je via iDeal namelijk, dan staat het geld meteen op het account bij jouw broker. En dus kun je dan meteen gaan beleggen in crypto’s, iets dat overigens nadrukkelijk aan populariteit wint.

Welke informatie check je op de website BrokersVergelijken.nl?

Op BrokersVergelijken.nl kun je zoals de naam al doet vermoeden op een goede en snelle manier brokers vergelijken. Door brokers te vergelijken, weet je altijd zeker dat jij de voor jou beste keuze maakt.

5/5 - (36 stemmen)
Kasper de Wijs, expert beleggen