Bitcoin broker

Ben je op zoek naar een manier om een deel van je vermogen of spaargeld te investeren? Dan kun je uit verschillende soorten beleggingen kiezen. Je zou bijvoorbeeld aandelen kunnen kopen, je geld in vastgoed kunnen steken, maar je zou ook voor investeren in crypto’s kunnen kiezen. Je kunt zowel als beginner en als expert gebruikmaken van een Bitcoin broker. Op deze pagina lees je wat je van een Bitcoin broker kunt verwachten. Je leest welke voordelen eraan zitten om via een broker te traden. Verder krijg je de kans om van een handig en compleet overzicht gebruik te maken, zodat je voor een broker kunt kiezen die het beste bij je past.

AanbiederMogelijkheden
Freedom24 broker vergelijken
Freedom 24 bitcoin en crypto vergelijken
Ontdek hoe je met Bitcoin ETF in de waarde van Bitcoin kunt beleggen bij Freedom24. Bitcoin ETF's weerspiegelen de prestaties van Bitcoin en volgen de waarde ervan terwijl die fluctueert in overeenstemming met de marktprijs.
+ Bij Freedom24 kan je wereldwijd beleggen in ETF, Aandelen en Opties
+ Combineer beleggen met sparen: tot 6,4% spaarrente mogelijk
+ Geen minimale inleg: beleg al vanaf € 0,01
+ Meer dan 400.000 beleggers vertrouwen al op Freedom24
+ Open nu Gratis een account >


of direct starten
Plus500 crypto kopen beleggenHandel in CFD's in crypto's zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin en meer op het populaire handelsplatform van Plus500. Zeer populair handelsplatform wereldwijd.
+ Open gratis rekening
+ Minimum eerste inleg: € 100,-
+ Gratis demoaccount: Oefen eerst je strategie met € 40.000 "nepgeld"

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD's.
Plus500 bitcoin kopen
of start nu

eToro bitcoin kopenBeleg in crypto's zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple en meer op het populaire handelsplatform van eToro. Miljoenen gingen je voor.
+ Open gratis rekening
+ Minimum eerste inleg: $ 50,-
+ Gratis demoaccount: Oefen eerst je strategie met $ 100.000 "nepgeld"

Met beleggen of handelen van crypto loopt je vermogen risico.
eToro bitcoin kopen
of start nu


Bitvavo bitcoin kopenKoop, verkoop en bewaar meer dan 150 digitale valuta bij de grootste exchange van Nederland.
+ Eerste € 1000,- gratis handelen
+ Minimum orderbedrag: € 1,-
+ Handelskosten: 0,25%
+ Nederlandse helpdesk
Bitvavo bitcoin kopen
of start nu
Advertenties. Let op: beleggen en handelen in crypto en/of CFD gaat gepaard met risico's. Je inleg kan meer, maar ook minder waard worden.

Wat kun je van een Bitcoin broker verwachten?

Wil je graag crypto kopen? Dan is het belangrijk dat je van tevoren voor een goede Bitcoin broker kiest. Een crypto broker treedt op als de financiële tussenpersoon tussen jou en een exchange. Soms koopt een Bitcoin broker grote aantallen cryptocurrency op, om aan de traders door te verkopen. Een andere manier van traden is op aanvraag van jou als klant de crypto’s kopen. De broker zorgt er in ieder geval voor dat de munten die je wil kopen, in je wallet terecht komen. Een wallet is een digitale portemonnee voor al je crypto’s. Je ziet daar ook de actuele waarde van al je munten in terug.

Het makkelijke aan werken met een broker is, dat je er vaak met iDeal, Bancontact of creditcard kunt betalen. Door deze snelle manier van betalen, kun je heel snel inspringen op wijzigingen in de koers. Is een munt ineens erg gezakt? Dan kun je snel meer kopen of juist verkopen. Houd er wel rekening mee dat een broker vaak met een fee werkt, waardoor je een klein percentage per trade aan hen afstaat.

Welke voordelen zitten er aan crypto’s kopen via een Bitcoin broker?

Handelen in cryptocurrency biedt je veel vrijheid. Je kunt namelijk zonder menging van derde partijen zoals banken in crypto betalen of uitbetaald krijgen. Kies je bijvoorbeeld voor een Bitcoin broker, dan kun je ervoor kiezen om het geld dat je in crypto hebt zitten, ook direct uit te laten betalen op je bankrekening. Verder zijn de meeste platformen zowel voor beginners als experts geschikt en kun je zonder al te veel technische kennis al je eerste munten kopen. Wanneer je voor een Nederlandse broker kiest, kun je alle software in het Nederlands gebruiken en ook nog eens bij een Nederlandstalige klantenservice terecht.

De beste crypto broker is er eentje die bij je past. Kies dus vooral voor een broker die voor jou goed voelt, in plaats van alleen maar omdat het de goedkoopste optie is.

Hoe weet je welke aanbieder op de lange termijn het beste bij je past?

Heb jij je zinnen gezet op het investeren van een deel van je vermogen of spaargeld in crypto’s? Dan is het belangrijk om te weten dat je uit verschillende Bitcoin brokers kunt kiezen. De één is vooral geschikt voor beginners, de ander is lastiger te doorgronden en past beter bij ervaren traders. Er is voor ieder wat wils te vinden. Aangezien de keuze reuze is, kun je het overzicht kwijtraken. Hier hebben wij bij BrokersVergelijken.nl iets handigs op bedacht. Je kunt bij ons namelijk een compleet overzicht terugvinden van alle aanbieders waar je uit kunt kiezen. Op die manier kun je verschillende opties makkelijk en snel met elkaar vergelijken.

Wanneer je voor een broker kiest die op de lange termijn bij je past, voorkom je dat jij je crypto’s eens in de zoveel tijd naar andere brokers moet verhuizen. Zorg er direct ook voor dat je een wallet regelt en een Ledger aanschaft, om je cryptocurrency beter tegen hackers te beschermen.

5/5 - (18 stemmen)
Kasper de Wijs, expert beleggen
Laatste berichten van Kasper de Wijs, expert beleggen (alles zien)