Crypto kopen

Heb je een mooi bedrag bij elkaar gespaard en zoek je nu naar een manier om je vermogen nog meer te laten groeien? Dan kan het een slimme zet zijn om een deel van je spaargeld te investeren. Je kunt bijvoorbeeld investeren in beleggingen, vastgoed of cryptocurrency. Ben je geïnteresseerd in crypto kopen en wil jij je meer in dit specifieke onderwerp verdiepen? Dan lees je op deze pagina wat je wil weten voordat je crypto gaat kopen. Je leert meer over de beveiliging van je cryptocurrency en je kunt de voor- en nadelen van investeren in crypto’s eens rustig doorlezen. Aan het einde van dit artikel kom je erachter op welke manier je makkelijk en snel verschillende aanbieders met elkaar kunt vergelijken.

AanbiederMogelijkheden
Coinbase crypto broker vergelijken
Coinbase broker crypto vergelijken
Coinbase is wereldwijd een zeer populair én veilig platform om crypto te kopen, verkopen en beheren.
+ Grootste beursgenoteerde cryptobedrijf ter wereld
+ Miljoenen gebruikers wereldwijd
+ Stort snel en kosteloos geld met iDeal
+ Koop eenvoudig crypto: van Bitcoin en Ethereum tot 200 andere crypto
+ Open nu Gratis een account >


of direct starten
Freedom24 broker vergelijken
Freedom 24 bitcoin en crypto vergelijken
Ontdek hoe je met Bitcoin ETF in de waarde van Bitcoin kunt beleggen bij Freedom24. Bitcoin ETF's weerspiegelen de prestaties van Bitcoin en volgen de waarde ervan terwijl die fluctueert in overeenstemming met de marktprijs.
+ Bij Freedom24 kan je wereldwijd beleggen in ETF, Aandelen en Opties
+ Combineer beleggen met sparen: tot 6,4% spaarrente mogelijk
+ Geen minimale inleg: beleg al vanaf € 0,01
+ Meer dan 400.000 beleggers vertrouwen al op Freedom24
+ Open nu Gratis een account >


of direct starten
Plus500 crypto kopen beleggenHandel in CFD's in crypto's zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin en meer op het populaire handelsplatform van Plus500. Zeer populair handelsplatform wereldwijd.
+ Open gratis rekening
+ Minimum eerste inleg: € 100,-
+ Gratis demoaccount: Oefen eerst je strategie met € 40.000 "nepgeld"

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD's.
Plus500 bitcoin kopen
of start nu

eToro bitcoin kopenBeleg in crypto's zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple en meer op het populaire handelsplatform van eToro. Miljoenen gingen je voor.
+ Open gratis rekening
+ Minimum eerste inleg: $ 50,-
+ Gratis demoaccount: Oefen eerst je strategie met $ 100.000 "nepgeld"

Met beleggen of handelen van crypto loopt je vermogen risico.
eToro bitcoin kopen
of start nu


Bitvavo bitcoin kopenKoop, verkoop en bewaar meer dan 150 digitale valuta bij de grootste exchange van Nederland.
+ Eerste € 1000,- gratis handelen
+ Minimum orderbedrag: € 1,-
+ Handelskosten: 0,25%
+ Nederlandse helpdesk
Bitvavo bitcoin kopen
of start nu
Advertenties. Let op: beleggen en handelen in crypto en/of CFD gaat gepaard met risico's. Je inleg kan meer, maar ook minder waard worden.

Dit is wat je van tevoren wil weten over crypto kopen

Voordat je een crypto broker uitkiest, wil je over het hele crypto verhaal natuurlijk veel meer te weten komen. Wanneer je ervoor kiest om crypto te kopen, is het belangrijk dat je ook een wallet voor jezelf regelt. De wallet is je online portemonnee waar je alle crypto’s in bewaard. De wallet is ook een vorm van beveiliging voor je munten. Om je munten optimaal te beveiligen kun je nog voor de aanschaf van een Ledger kiezen. Dit is een externe schijf, waar jij je crypto’s veilig op kunt bewaren. Dit zorgt ervoor dat hackers bijvoorbeeld niet bij je crypto’s in de buurt kunnen komen. Een Ledger is vooral interessant vanaf het moment dat je met serieuze bedragen gaat investeren of wanneer de waarde van je portfolio sterk stijgt.

Crypto kopen brengt risico’s met zich mee. Zorg er daarom voor dat je de investeringen die je doet, goed in de gaten houdt. Investeer alleen geld dat je kan missen en bekijk wat een slimme investeringstactiek is. Je kunt al in crypto’s investeren vanaf 1 euro, dus je zou er ook voor kunnen kiezen om in het begin met een kleine inleg te kijken hoe het je bevalt en afgaat.

Welke voor- en nadelen zitten er aan crypto kopen?

Wil je graag een deel van je spaargeld investeren om meer vermogen op te bouwen? Dan zou je ervoor kunnen kiezen om crypto te kopen. Wanneer je op de juiste manier investeert, kun je mooie rendementen behalen, maar er blijft altijd een financieel risico aan vastzitten. Je hoeft geen expert te zijn op het gebied van cryptocurrency als je ermee wil beginnen. Door voor bijvoorbeeld een crypto broker in Nederland te kiezen, kun je laagdrempelig starten met investeren in crypto. Wanneer je met een broker werkt, kun je makkelijk en snel munten kopen en verkopen. Verder is het een interessante tactiek om munten bij te kopen als de koers omlaaggaat. Wanneer de koers dan weer stijgt, heb je meer munten met een hogere waarde in bezit.

Makkelijk en snel meerdere aanbieders met elkaar vergelijken?

Wil je binnenkort crypto kopen? Zoek dan eerst uit met welke broker en/of exchange je in zee wil. Twijfel je nog tussen bepaalde opties? Dan hebben wij bij BrokersVergelijken.nl iets handigs voor je ontwikkeld. Op deze website vind je namelijk een totaaloverzicht terug van alle aanbieders waaruit je kunt kiezen. Je kunt de brokers of exchanges beter leren kennen, er meer informatie over opzoeken en de voor- en nadelen tegen elkaar afstrepen. Door je van tevoren goed in te lezen, kies je voor een broker die op de korte en lange termijn bij je past. Je ziet meteen welke fees de broker of exchange hanteert, waardoor je geen financiële verrassingen tegenkomt.

Om je opties makkelijk en snel met elkaar te vergelijken, zorg je ervoor dat je voor een broker kiest die bij je past en waarbij jij je goed voelt.

Waarom zou je besluiten om crypto’s te kopen?

Als jij spaargeld hebt, dan kun je dit op de bank zetten. In de huidige tijd zul je dan echter geen rendement maken, zeker gezien de lage rentes. Kies je voor crypto’s kopen, dan bestaat de kans wel dat jouw ingelegde geld gaat groeien. Wanneer je crypto’s wilt gaan kopen, dan doe je ene beroep op een speciale crypto broker.

Waar let je op als je op zoek gaat naar een geschikte crypto broker?

Ben je op zoek naar een broker, dan let je in eerste instantie natuurlijk op de prijs en de voorwaarden. Verder is het zeer verstandig om te kijken hoe het handelsplatform werkt en of er sprake is van voldoende support en ondersteuning. Check zeker ook de taal van de klantenservice voor je een keuze maakt.

Welke informatie kun je vinden op BrokersVergelijken.nl?

Op BrokersVergelijken.nl kun je alles lezen over de beste brokers. Bovendien kun je op de website deze beste brokers prima en gemakkelijk met elkaar vergelijken. Op basis daarvan, kun je er vanuit gaan dat jij altijd de voor jou beste keuze maakt.

5/5 - (34 stemmen)
Kasper de Wijs, expert beleggen
Laatste berichten van Kasper de Wijs, expert beleggen (alles zien)