Ervaringen brokers

Het is voor veel consumenten al duidelijk; het sparen bij de bank levert nauwelijks nog rendement op tegenwoordig. De huidige rentepercentages maken het lastig om door middel van het sparen van geld bij de bank een appeltje voor de dorst bij elkaar te sparen. Hierdoor gaan steeds meer mensen op zoek naar een manier om het extra (spaar)geld op een eenvoudige manier te laten groeien. Brokers, banken en verzekeraars bieden diverse mogelijkheden om te beleggen. Maar welke broker kan je het beste kiezen? Lees reviews en ervaringen zodat je een goede keuze kan maken:

Mijn ervaringen degiro

In het begin was ik sceptisch over beleggen met de giro, maar toen ik een gratis de giro account had aangemaakt was het al snel duidelijk dat het een goed platform is. Ook is het beleggen goedkoper dan andere brokers. Ik maak er al een jaar gebruik van en het bevalt me prima. Mijn rendement is zeer goed!

 by Henk-Jan on Reviews en ervaringen DeGiro
Werkt prima!

Ik beleg nu al een paar maanden via DEGIRO en het bevalt me uitstekend. Ook lekker lage kosten.

Goed gevoel over

Ben net gestart, heb een goed gesprek gehad met ABN en heb er een goed gevoel over

Makkelijk

Ik heb nog niet zo veel ervaring dus dit is voor mij heel handig

Makkelijk om te starten

Ik heb onlangs een rekening geopend, dit ging heel makkelijk. Verder geen ervaring maar ik heb er een goed gevoel over

Gemakkelijk

Gemaksbeleggen ervaar ik zoals het woord al zegt, zeer gemakkelijk. Je maakt een aantal keuzes en je start al

Beter dan sparen

Ik vind dit beter dan sparen want dat levert bijna niks meer op. Beleggen is zo wel erg eenvoudig om te doen

Goed om te oefenen

Ik heb een demorekening geopend en daarmee kan je goed oefenen. Daarna ben ik met echt geld begonnen en dat gaat goed.

 by Alexander van Essen on Reviews en ervaringen IG Markets
Prima

Ik handel al jaren met IG markets, bevalt me prima

Grote speler

IG ken ik als een grote speler in beleggen. Het is wel handig als je eerst goed oefent met beleggen maar daar bieden ze alle mogelijkheden voor

Ervaringen brokers van particulieren

Vroeger zagen we het beleggen vaak als een taak voor specialisten. Nu het tegenwoordig ook voor particulieren mogelijk is om (ook met kleine bedragen) te beleggen, kiezen steeds meer mensen voor het beleggen bij een broker. Je kunt hierbij in de meeste gevallen kiezen voor zelfstandig beleggen (handig als je wat kennis van het beleggen hebt), of voor het beleggen in beheer. Uit ervaringen brokers van veel beleggers blijkt dat het beleggen in beheer een veel gekozen optie is bij het Nederlandse publiek.

In beheer beleggen; ervaringen brokers

Bij het beleggen in beheer kun je als consument rendement opbouwen door middel van beleggingen die voor je worden uitgevoerd door de specialist(en) van de door jou gekozen broker. Hierbij kun je vaak wel zelf aangeven of men met een laag, een gemiddeld, of een hoog risico mag beleggen. Je legt geld in op een beleggingsrekening bij de broker. Hiermee gaat men aan de slag. Uiteraard zijn er kosten verbonden aan de diensten van brokers. Vergelijk daarom de ervaringen brokers van anderen en maak zelf een vergelijking tussen de kosten op BrokersVergelijken.nl.

Zelf ervaringen brokers plaatsen

Heb je ervaring met het beleggen bij een bepaalde broker? Plaats dan hier jouw eigen broker review en vertel anderen over de voor- en nadelen van het beleggen bij deze aanbieder. Er gaat immers niets boven een onafhankelijk oordeel. Hier kunnen anderen hun voordeel mee doen bij het kiezen van een goede broker.