InDelta of Lynx

InDelta of Lynx?

Het contrast is best groot en het bewijst maar weer eens dat de ene broker de ander niet is. Hoewel InDelta en Lynx zich op hetzelfde speelveld begeven, doen de brokers hun werk op totaal verschillende manieren. Dat maakt kiezen tussen InDelta of Lynx ook zo moeilijk. Zeker is dat je met twee ervaren beleggers te maken hebt en in beide gevallen kun je op veilige wijze beleggen. Bovendien ga je in zee met deze brokers waarbij het doel uiteraard is om je vermogen te laten groeien. Dat doen InDelta en Lynx op totaal verschillende manieren. InDelta of Lynx. Een lastige kwestie. Wil je behalve InDelta of Lynx meer vergelijkingen lezen om zo de voor- en nadelen van de brokers te achterhalen? Dat kan elders op dit platform. Je vindt er eveneens de antwoorden op al je vragen over beleggen in het algemeen.

Meer informatie over InDelta >

(opent in een nieuwe tab)”>Meer informatie over Lynx >

InDelta of Lynx: windstil of storm

Is InDelta windstil, dan is beleggen met Lynx storm. Bij Lynx beleggen is beleggen zoals de meeste mensen dat ook voor ogen hebben. Snelheid van handelen speelt een rol, terwijl het handelsplatform bekend staat om de uitstekende service en de lage tarieven. Daarmee is meteen een overeenkomst genoemd tussen de twee brokers. Want ook de kosten die je maakt bij InDelta zijn laag. Het platform dat Lynx biedt is al vaker bekroond en staat bekend als snel en betrouwbaar. De beleggingsfondsen die Lynx biedt zijn zeer uitgebreid en geavanceerd. Lynx biedt vijftig verschillende ordertypes.

Evenwichtige en gestage groei

InDelta is niet van de waan van de dag en licht zich wat beleggen betreft op de lange termijn. Dat doet het met indexbeleggen. Daarmee kun je werken aan een evenwichtige en gestage groei van je vermogen. Je neemt zo minder risico en belegt veilig. Mensen die beleggen bij een broker als Lynx te complex en wellicht zelfs wat eng vinden kunnen prima terecht bij InDelta. Daar wordt vooral slim en eenvoudig gewerkt een vermogensgroei. Zonder de hectiek die bij de reguliere brokers aan de orde van de dag is.

Gelijk-gewogen indexfondsen

Lynx staat bekend om de vakkundige service. Zo krijg je bijvoorbeeld persoonlijk beleggings support. Je krijgt wekelijkse marktanalyses en gratis educatieprogramma’s. De service zie je ook terug in de uitstekende bereikbaarheid via e-mail, chat en telefoon. Opvallend zijn ook de zeer lage tarieven die Lynx rekent. Je krijgt bovendien niet te maken met verborgen kosten. Afgezet tegen Binck en DEGIRO bijvoorbeeld – wel vergelijkbare brokers- is Lynx goedkoper. InDelta biedt negen unieke indexfondsen, gelijk-gewogen indexfondsen met alle goede elementen van indexbeleggen. Je kunt je geluk ook zoeken in een van de drie modelportefeuilles. Inleggen kan ineens, je kunt ook kiezen om maandelijks (automatisch) in te leggen of een combinatie hiervan. De fondsen van InDelta hebben wereldwijde spreiding. InDelta maakt het voor iedereen mogelijk om vermogensgroei te realiseren en dat is ook precies wat InDelta wil. Het is er voor iedereen en biedt meer dan voldoende veiligheid.

Beide brokers kennen het klappen van de zweep

Lynx biedt het meest complete handelsplatform. Je maakt je eigen dashboard en de technische analysemogelijkheden zijn zeer groot. De tarieven zijn blijvend laag en met de app kun je beleggen op elk gewenst moment vanaf elke locatie. Lynx heeft daarmee een zeer stevige positie ingenomen tussen de brokers en is niet van plan die positie nog af te geven. Ook InDelta heeft zijn sporen al lang en breed verdiend en kent het klappen van de zweep. Wat dat betreft is de keuze InDelta of Lynx niet moeilijk, want in beide gevallen doe je zaken met een betrouwbare broker. Wel eerst even de informatie elders op dit platform checken voor je daadwerkelijk gaat beleggen. Dat kan je een hoop ellende besparen.

Is het moeilijk kiezen tussen InDelta of Lynx?

Ja, kiezen tussen InDelta of Lynx is best moeilijk. Aan de andere kant zijn het ook wel weer heel verschillende brokers, waardoor kiezen weer wat gemakkelijker wordt. Je krijgt wie je ook kiest altijd te maken met een broker die lage tarieven hanteert. Verder zijn er meer verschillen dan overeenkomsten tussen deze brokers.

Wat zijn verschillen en overeenkomsten?

Kies je voor InDelta, dan kies je voor lage kosten en kies je specifiek voor indexbeleggen. de focus ligt dan op rendement over een langere termijn. Kis je voor Lynx, dan krijg je te maken met een goed handelsplatform en weet je dat je altijd te maken krijgt met een uitstekende service. Het platform is bekroond en de broker staat verder bekend als snel en betrouwbaar.

Wat voegt de website BrokersVergelijken.nl precies toe?

Op deze website kun je alles lezen over geselecteerde brokers. Deze brokers vergelijk je vervolgens snel en gemakkelijk op de website. Daardoor maak je altijd een weloverwogen keuze en kies je voor die broker die echt bij je past.

5/5 - (21 stemmen)
Kasper de Wijs, expert beleggen
Laatste berichten van Kasper de Wijs, expert beleggen (alles zien)