Finst

Wil jij rendement maken op jouw spaargeld? Dan zou je kunnen overwegen om te gaan beleggen en zou je kunnen besluiten om te beleggen in crypto’s. In dat gevoel kies je voor de diensten van een broker en het liefst een broker die gespecialiseerd is in beleggen in crypto’s. Sinds enige tijd kun je in dat kader een beroep doen op de diensten van een nieuwe Nederlandse cryptobroker: Finst. Hier op BrokersVergelijken.nl lees je alles over deze cryptobroker of bitcoin broker. Let wel; hoewel je met beleggen kans maakt om snel rendement te maken op jouw ingelegde geld, bestaat ook de kans dat jij jouw inleg verliest. Houd daar wel altijd rekening mee en beleg met beleid.

Kies voor slimme crypto bundels

Finst is een broker die op een slimme en eenvoudige manier beleggen in crypto’s mogelijk maakt. Het is bovendien het enige platform dat je crypto laat kopen, verkopen of investeren in slimme crypto bundels. Dit tegen lagere tarieven. Jouw voordeel kan wat dat betreft wel oplopen tot 82 procent. Je kunt via Finst investeren in zeer slimme bundels van de top crypto’s. Bovendien is ook nog eens sprake van maandelijkse automatische herbalancering. Wat Finst ook al onderscheid zijn de transparante tarieven. Je kunt bij deze cryptobroker beleggen met een vast tarief van 0.15 procent per transactie.

Banner 1080x1080-1

Beleg in veertig grote crypto’s

Zeker het feit dat bij deze Nederlandse broker beleggen tegen gunstige voorwaarden mogelijk is, maakt het meteen ook een interessante en ondertussen ook populaire broker. De 82 procent die je kunt besparen spreekt veel mensen aan, en dat is natuurlijk niet onlogisch. Van extra spreads is bovendien geen sprake, zoals ook al geen sprake van een bepaald minimumvolume. De keuze is ook al reuze, want je kunt via Finst gemakkelijk beleggen in meer dan veertig grote cryptocurrencies.

Finst biedt de maximale veiligheid

Natuurlijk kies je bij de keuze voor een broker die jouw maximale veiligheid biedt. Finst kan je die veiligheid bieden. De Nederlandse cryptobroker staat voor maximaal vertrouwen en is geregistreerd bij De Nederlandsche Bank. Ook is altijd sprake van extra bescherming, waarbij gebruik gemaakt wordt van biometrie. Zeker als je beginner bent in de wereld van beleggen in crypto’s wil je natuurlijk dat het je zo gemakkelijk mogelijk gemaakt wordt. Finst doet dat. Je kunt eenvoudig beleggen met jouw desktop, via de tablet of met de smartphone. Dat betekent dus dat je dag en nacht kunt beleggen. Wanneer jij wil dus. Hoewel Finst een relatief nieuwe broker is, hebben de mensen die er werken behoorlijk veel ervaring.

Op BrokersVergelijken.nl vergelijk je alleen de beste cryptobrokers

Nogmaals; beleggen in crypto’s kan heel lucratief zijn. Onderschat echter de gevaren niet, Het is natuurlijk niet de bedoeling dat jij al jouw spaargeld zomaar verliest. Om die reden is het gewoon verstandig om eerste de beste brokers goed met elkaar te vergelijken. En dat kan prima hier op BrokersVergelijken.nl. Doe er je voordeel mee en kies die broker die het best aansluit bij jouw specifieke wensen.

5/5 - (16 stemmen)
Kasper de Wijs, expert beleggen
Laatste berichten van Kasper de Wijs, expert beleggen (alles zien)
Brokers Vergelijken
Average rating:  
 0 reviews