Bitcoin kopen

Wil jij je graag verdiepen in de wereld van cryptocurrency? Dan is het een goed idee om van tevoren zoveel mogelijk informatie over dit onderwerp op te zoeken, voordat je besluit om er geld in te investeren. De kans op een mooi rendement wordt groter als je een beetje weet op welke manier je in crypto kunt investeren. Er zijn genoeg brokers die geschikt zijn voor beginnende traders. Dit helpt je al een stukje op weg. Op deze pagina lees je op welke manier je kunt beginnen met Bitcoin kopen. Je leest onder andere welke voordelen er aan Bitcoin kopen zitten en je krijgt de mogelijkheid om makkelijk en snel brokers met elkaar te vergelijken.

AanbiederMogelijkheden
Coinbase crypto broker vergelijken
Coinbase broker crypto vergelijken
Coinbase is wereldwijd een zeer populair én veilig platform om crypto te kopen, verkopen en beheren.
+ Grootste beursgenoteerde cryptobedrijf ter wereld
+ Miljoenen gebruikers wereldwijd
+ Stort snel en kosteloos geld met iDeal
+ Koop eenvoudig crypto: van Bitcoin en Ethereum tot 200 andere crypto
+ Open nu Gratis een account >


of direct starten
Freedom24 broker vergelijken
Freedom 24 bitcoin en crypto vergelijken
Ontdek hoe je met Bitcoin ETF in de waarde van Bitcoin kunt beleggen bij Freedom24. Bitcoin ETF's weerspiegelen de prestaties van Bitcoin en volgen de waarde ervan terwijl die fluctueert in overeenstemming met de marktprijs.
+ Bij Freedom24 kan je wereldwijd beleggen in ETF, Aandelen en Opties
+ Combineer beleggen met sparen: tot 6,4% spaarrente mogelijk
+ Geen minimale inleg: beleg al vanaf € 0,01
+ Meer dan 400.000 beleggers vertrouwen al op Freedom24
+ Open nu Gratis een account >


of direct starten
Plus500 crypto kopen beleggenHandel in CFD's in crypto's zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin en meer op het populaire handelsplatform van Plus500. Zeer populair handelsplatform wereldwijd.
+ Open gratis rekening
+ Minimum eerste inleg: € 100,-
+ Gratis demoaccount: Oefen eerst je strategie met € 40.000 "nepgeld"

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD's.
Plus500 bitcoin kopen
of start nu

eToro bitcoin kopenBeleg in crypto's zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple en meer op het populaire handelsplatform van eToro. Miljoenen gingen je voor.
+ Open gratis rekening
+ Minimum eerste inleg: $ 50,-
+ Gratis demoaccount: Oefen eerst je strategie met $ 100.000 "nepgeld"

Met beleggen of handelen van crypto loopt je vermogen risico.
eToro bitcoin kopen
of start nu


Bitvavo bitcoin kopenKoop, verkoop en bewaar meer dan 150 digitale valuta bij de grootste exchange van Nederland.
+ Eerste € 1000,- gratis handelen
+ Minimum orderbedrag: € 1,-
+ Handelskosten: 0,25%
+ Nederlandse helpdesk
Bitvavo bitcoin kopen
of start nu
Advertenties. Let op: beleggen en handelen in crypto en/of CFD gaat gepaard met risico's. Je inleg kan meer, maar ook minder waard worden.

Hoe kun je beginnen met Bitcoin kopen?

Je kunt op drie verschillende manieren crypto kopen en verkopen. Allereerst zou je ervoor kunnen kiezen om Bitcoin te kopen door via een exchange te traden. Dit is echter een lastiger traject voor beginnende traders, aangezien je voor een exchange over de nodige kennis dient te beschikken om het tot een succes te maken. Vandaar dat veel mensen voor de tweede optie kiezen en dat is Bitcoin kopen via een broker. Een broker kun je het beste zien als een financiële tussenpartij tussen jezelf en de exchange. Wanneer je crypto koopt of verkoopt via een broker, betaal je altijd een bepaalde fee. Het ligt er per broker aan hoeveel geld je als fee betaald, let hier dus goed op.

De derde en laatste manier om crypto te kopen is via andere traders. Je kunt ervoor kiezen om crypto te kopen en verkopen aan andere traders zoals jij. Je kunt dit via verschillende platformen doen. Je dient hier wel mee op te passen, aangezien je niet weet of je de andere trader kunt vertrouwen.

Wat zijn de voordelen van Bitcoin kopen?

Wil je graag Bitcoin kopen? Dan wil je van tevoren natuurlijk weten welke voordelen hieraan vastzitten. Bitcoins zijn erg populair en dit komt doordat er geen overheden of banken aan deze digitale munt gekoppeld zitten. Er kunnen geen extra Bitcoins worden gemaakt om uit een crisis te komen, what you see is what you get. Verder kun je transacties met Bitcoins heel snel vervullen. Verkoop je Bitcoins? Dan staat het geld erg snel op je rekening. Verder zijn Bitcoins anoniem, jouw naam of persoonlijke gegevens worden nergens bewaard. Je dient jezelf vaak wel te identificeren voordat je een account bij een broker of exchange kunt aanmaken.

Weet je al welke broker jij voor je eigen crypto wil inschakelen?

Voordat je zomaar voor een bepaalde broker kiest, kun je het beste een crypto broker vergelijken op BrokersVergelijken.nl. Wij hebben een handig en compleet overzicht voor je opgesteld, waardoor je de meest bekende en betrouwbare brokers makkelijk en snel met elkaar kunt vergelijken. Dit zorgt ervoor dat je de voor- en nadelen van iedere interessante broker op je lijstje snel door kunt strepen. Op die manier blijven er steeds minder, maar betere opties over. Dit helpt je tijdens de zoektocht naar een broker die het beste bij je past. Een broker kies je vaak uit voor de lange termijn, vandaar dat je wel het gevoel wil hebben dat je de juiste keuze maakt.

Houd er rekening mee dat je financieel risico loopt als je geld in crypto steekt. Bitcoin kopen is niet zonder risico, want je kunt een deel van je inleg of je totale inleg verliezen. Houd je hoofd koel, zorg ervoor dat je de koers nauwlettend in de gaten houdt en je op de juiste momenten koopt en verkoopt. Om dit aan te leren, ga je door een leerproces heen. Zorg ervoor dat jij jezelf op het vlak van crypto’s dus blijft ontwikkelen.

Waarom is het verstandig om Bitcoin te kopen?

Heb jij spaargeld? En wil je dat jouw vermogen groeit? Dan kun je beter Bitcoin kopen dan jouw geld op de bank parkeren. Door de lage rentes bij de bank wordt jouw geld daar niet meer waard. Die kans is wel reëel als je besluit om Bitcoin te kopen. Als je van plan bent om Bitcoin te kopen, dan doe je een beroep op een speciale broker voor crypto.

Hoe kun je Bitcoin kopen?

Als je Bitcoin wilt kopen, dan doe je een beroep op een broker. Wat betreft brokers heb je erg veel te kiezen. Check voor je een keuze maakt eerst de prijs en de voorwaarden. Kijk verder naar de service en de helpdesk en of je eerst kunt oefenen met een demo account bijvoorbeeld.

Waarom is het verstandig om eerst de website BrokersVergelijken.nl te bezoeken?

Op BrokersVergelijken.nl krijg je onafhankelijke informatie over de beste brokers. Ook krijg je de gelegenheid om deze brokers hier snel en gemakkelijk met elkaar te vergelijken. Door dat te doen, is de kans groter dat jij de voor jou beste keuze maakt.

5/5 - (20 stemmen)
Kasper de Wijs, expert beleggen
Laatste berichten van Kasper de Wijs, expert beleggen (alles zien)