Lynx of DEGIRO?

Lynx of DEGIRO?

Heb je een redelijke kennis van het beleggen en wil je zelf starten met het beleggen bij een (online) broker? Tegenwoordig kiezen we steeds vaker voor het beleggen van geld in plaats van voor het sparen. De meeste Nederlandse banken, zoals bijvoorbeeld de SNS, hebben in het afgelopen jaar hun spaarrentes meerdere malen verlaagd. Wanneer je een aardig rendement wilt behalen met jouw extra geld is het sparen hierdoor niet meer interessant voor de meeste particulieren. Beleggen via een beleggersrekening bij een broker maakt het voor iedereen mogelijk om zelf te starten met het beleggen. Ook is het bij veel aanbieders mogelijk om geld in beheer te laten beleggen. Dit is handig wanneer je geen kennis hebt wat betreft het handelen. Bij Lynx of DEGIRO kun je alleen zelf beleggen.

Lynx beleggen vergelijken
DEGIRO vergelijken
TarievenKan duurder zijnVaak goedkoper
Producten Zelf beleggenZelf beleggen
Pensioenbeleggen
EducatieMeer mogelijkhedenMinder mogelijkheden
Lees meer, klik hier!
of direct starten
Lees meer, klik hier!
of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Kiezen voor Lynx of DEGIRO? De verschillen

De voornaamste overeenkomst wat betreft het beleggen bij Lynx of DEGIRO is het feit dat je bij beide brokers gebruik kunt maken van een (snel te openen) beleggersrekening. Via een handig online platform kun je vervolgens handelen in opties, trackers, futures en aandelen. Beiden geven op hun website wat informatie over het zelf beleggen, maar als je zoekt naar een broker waarbij je het beleggen echt kunt leren zou je bijvoorbeeld Binck kunnen overwegen. DEGIRO hanteert lage tarieven voor het handelen en richt zich voornamelijk op de Nederlandse markt. Dit is een goedkope optie wat betreft het beleggen. Ook is het bij DEGIRO mogelijk om met kleine bedragen te handelen. Lynx is actief in Nederland, maar ook in Duitsland en in België. Wanneer je start met handelen bij Lynx, dan maak je gebruik van het Interactive Brokers platform. Beide zowel Lynx als bij DEGIRO kun je ook onderweg makkelijk op de hoogte blijven van jouw resultaten door middel van een handig platform, dat ook te gebruiken is op een tablet of smartphone.

Zekerheid bij Lynx of DEGIRO

Beleggen doe je altijd met extra geld, dat je voor een langere periode niet nodig zult hebben. Je loopt immers altijd een risico, een goed rendement is niet gegarandeerd. Het is dan ook belangrijk om te weten dat DEGIRO een beleggingsonderneming is. De cash tegoeden die je bij deze broker hebt, vallen onder het depositogarantiestelsel. Dit houdt in dat tegoeden tot maximaal 20,000 Euro gegarandeerd zijn wanneer DEGIRO eventueel failliet zou gaan. Goed om te weten wanneer je wilt kiezen tussen Lynx of broker DEGIRO.

Maak nu snel een vergelijking tussen de aanbieders van het beleggen op basis van onze onafhankelijke informatie. Bij de meeste aanbieders in ons overzicht kun je desgewenst gratis informatie aanvragen.

Waarom is het goed om brokers met elkaar te vergelijken?

Brokers, makelaars in aandelen, hanteren vrijwel allemaal verschillende voorwaarden en tarieven. Om er achter te komen wat voor jou de beste voorwaarden en tarieven zijn, is het altijd verstandig om de beste brokers met elkaar te vergelijken.

Kies je voor Lynx of DEGIRO?

De keuze tussen Lynx of DEGIRO is allesbehalve eenvoudig. De verschillen zijn er wel degelijk, maar in beide gevallen doe je zaken met een veilige en betrouwbare broker. Pas als je beide brokers goed met elkaar vergelijkt, kun je zien welke broker nou het beste bij jouw specifieke wensen en eisen past.

Welke informatie vind je hier op BrokersVergelijken.nl?

Op BrokersVergelijken.nl krijg je alle informatie over de beste brokers. Je kunt deze brokers hier vervolgens prima en snel met elkaar vergelijken. En door te vergelijken, weet je altijd zeker dat jij de voor jou beste keuze maakt.

4.7/5 - (21 stemmen)
Kasper de Wijs, expert beleggen
Brokers Vergelijken
Average rating:  
 0 reviews