Ervaringen DeGiro

reviews en ervaringen DEGIRODeGiro is een populaire online broker in ons land, waarbij het mogelijk is om zelf binnen tien minuten na aanmelding bij deze broker te starten met het beleggen van extra geld. Het eenvoudige platform maakt het ook voor mensen met weinig (of geen) ervaring met beleggen mogelijk om het eigen spaargeld of kapitaal te laten groeien. Ervaringen DeGiro wijzen uit dat veel consumenten het wereldwijd beleggen bij deze online broker als zeer prettig ervaren. Zo kan men kiezen uit een groot aantal mogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het beleggen in obligaties, aandelen en ETF’s. Heb je zelf gebruik gemaakt van het beleggen bij deze aanbieder? Plaats hier dan jouw ervaringen DeGiro!

Meer informatie over beleggen bij DeGiro >
of start direct met beleggen

Reviews en ervaringen DeGiro
Average rating:  
 2 reviews
 by Dick
Mijn ervaringen degiro

In het begin was ik sceptisch over beleggen met de giro, maar toen ik een gratis de giro account had aangemaakt was het al snel duidelijk dat het een goed platform is. Ook is het beleggen goedkoper dan andere brokers. Ik maak er al een jaar gebruik van en het bevalt me prima. Mijn rendement is zeer goed!

 by Henk-Jan
Werkt prima!

Ik beleg nu al een paar maanden via DEGIRO en het bevalt me uitstekend. Ook lekker lage kosten.

Lees ervaringen DeGiro

Uiteraard is het handig om je voordeel te doen met de gratis en onafhankelijke informatie over de brokers op de Nederlandse markt op BrokersVergelijken.nl. Hier vind je alle informatie omtrent de mogelijkheden en de mogelijke risico’s van het zelf beleggen via een broker. Zo kun je bij de meeste brokers kiezen tussen volledig zelfstandig beleggen en het in beheer laten beleggen van jouw geld. Lees hier ervaringen DeGiro van degenen die reeds gebruik maken (of hebben gemaakt) van DeGiro. Deze DeGiro reviews helpen je bij het bepalen of deze aanbieder van het beleggen past bij jouw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Beschrijf jouw ervaringen DeGiro

Wat vind jij belangrijk wat betreft de diensten die een bepaalde broker online aanbiedt? Maak je graag gebruik van een app? Of vind je het beleggingsplatform op de website van de aanbieder juist onprettig? Wil je de mogelijkheid hebben om ook met een kleine inleg (of middels vaste maandelijkse termijnen) te beleggen? Deze zaken zijn van belang voor iedere nieuwe belegger. Help anderen bij het beoordelen van een bepaalde broker met jouw persoonlijke ervaringen met DeGiro en plaats hier direct jouw eigen eerlijke review.

Waarom is het nuttig de ervaringen DEGIRO goed door te lezen?

Voor je besluit zaken te doen met DEGIRO, is het verstandig de ervaringen DEGIRO te lezen. Dan namelijk, lees je onafhankelijke informatie van mensen die al zaken doen met deze broker. Het is informatie uit de eerste hand en dus informatie die vaak een reëler beeld geeft dan de informatie die je op de website van DEGIRO leest.

Wat lezen we vooral terug in de ervaringen DEGIRO?

DEGIRO is een zeer populaire online broker. Al tien minuten nadat jij je bij deze broker hebt aangemeld, kun je beginnen met beleggen. Verder staat DEGIRO bekend om het zeer gebruiksvriendelijke handelsplatform. DEGIRO is bovendien een broker die geschikt is voor zowel de beginnende als de ervaren belegger. Je kunt bij deze broker bovendien wereldwijd beleggen.

Waarom check je altijd eerst de website BrokersVergelijken.nl?

Op BrokersVergelijken.nl lees je echt alles over alleen de beste brokers. Verder is het een perfecte website om brokers te vergelijken. Door te vergelijken, weet je zeker dat jij een weloverwogen keuze maakt.

5/5 - (17 stemmen)
Kasper de Wijs, expert beleggen