Freestoxx of Mexem

Als jij in aandelen wilt en wilt gaan beleggen, dan krijg je altijd te maken me brokers, ook wel makelaar in aandelen genoemd. Wat betreft brokers heb je heel erg veel te kiezen. Door altijd eerst BrokersVergelijken.nl te gebruiken, maak je kennis met de beste brokers en kun je bovendien de brokers goed met elkaar vergelijken. En door de brokers eerst met elkaar te vergelijken, weet je zeker dat jij altijd de voor jou beste keuze maakt. Vandaag gaan we in op een lastige vraag: kies jij voor Freestoxx of Mexem?

of

Freestoxx maakt het je erg gemakkelijk

Vooropgesteld, de keuze Freestoxx of Mexem is geen gemakkelijke. Om je een beter beeld van deze brokers te geven, stellen we je hier eerst nader voor aan Freestoxx. Deze broker is een onderdeel van WH Selfinvest. Het gaat om een prijs gekroonde broker die vooral mensen in Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland en Duitsland bedient. Freestoxx is vooral bekend van het feit dat je tegen 0,0 commissie kunt handelen in Amerikaanse aandelen. Daarmee is Freestoxx echt onderscheidend. Je kunt met Freestoxx dus prima gratis beleggen, je kunt echter ook kiezen voor Full Service. Voor een klein bedrag kun je dan gebruik maken van verschillende aanvullende diensten. Freestoxx maakt het je erg gemakkelijk. De app die je kunt gebruiken is zeer gebruiksvriendelijk en bovendien kun je er al binnen tien minuten een eigen rekening openen om te gaan beleggen.

Maak gebruik van een persoonlijke accountmanager bij Mexem

Het is dus prima zaken doen met Freestoxx en dat maakt de keuze Freestoxx of Mexem niet gemakkelijker. Zeker als we kijken naar wat Mexem te bieden heeft. Mexem is een broker die bekend staat om de zeer scherpe tarieven en de zeer uitgebreide handelsmogelijkheden. Kies je voor Mexem, dan weet je zeker dat er geen extra kosten berekend worden op het innen van dividenden. Mexem is een broker die geschikt is voor elk type belegger. Als beginnend beleger kun je bij Mexem altijd gebruik maken van een persoonlijke accountmanager.

Kies jij voor Freestoxx of Mexem?

Mexem is zeer betrouwbaar en professioneel en je kunt bij deze broker altijd een beroep doen op een zeer uitgebreide selecte aan tools en rapportages. De kosten bij Mexem zijn altijd laag en het openen van een rekening om te gaan beleggen is uiteraard gratis. Freestoxx of Mexem dus. Een lastige keuze, want je kunt beide brokers omschrijven als uitstekende brokers. Om het je gemakkelijker te maken en om een weloverwogen keuze te maken doe je er altijd goed aan om BrokersVergelijken.nl te raadplegen. Je maakt hier kennis met de beste brokers en door ze vervolgens met elkaar te vergelijken maak je in elk geval altijd een weloverwogen keuze.

Wat zijn de voordelen van broker Freestoxx?

Je kunt bij Freestoxx onder meer gratis handelen in Amerikaanse aandelen. Verder is de app die je kunt gebruiken bij Freestoxx bijzonder gebruiksvriendelijk. Bovendien is sprake van een zeer betrouwbare en veilige broker.

Waarom zou je kiezen voor broker Mexem?

Handelen met broker Mexem kan tegen zeer scherpe tarieven. Ook de handelsmogelijkheden zijn zeer uitgebreid en elk type belegger kan prima uit de voeten bij Mexem. Mexem staat alom bekend als betrouwbaar en professioneel.

Waarom check je altijd eerst BrokersVergelijken.nl?

Op BrokersVergelijken.nl maak je kennis met de beste brokers, waarover je hier alles kunt lezen. Verder kun je de brokers hier meteen ook met elkaar vergelijken om zo de voor jou beste keuze te maken.

5/5 - (20 stemmen)
Kasper de Wijs, expert beleggen