InDelta indexbeleggen

Je kunt ervoor kiezen je spaargeld gewoon bij de bank te parkeren. De kans op een rekening is tegenwoordig groter dan het maken van rendement als je dat doet. Je kunt ook gaan beleggen. Toch veel mensen vinden beleggen eng en ingewikkeld en laten hun geld dus maar bij de bank. Je kunt in dat geval ook kiezen voor InDelta indexbeleggen. Niet ingewikkeld, niet eng maar wel veilig werken aan de groei van je vermogen. Beleggen is een mooie manier om rendement te maken op je spaargeld. Beleggen is iets dat je moet leren, iets dat elders op dit platform prima mogelijk is. Je vindt er bovendien partijen waarbij goedkoop beleggen goed mogelijk is.

Lees meer over InDelta >

of open een beleggingsrekening

InDelta indexbeleggen: focus op de langere termijn

InDelta indexbeleggen is een innovatieve beleggingsinstelling en ondertussen al weer veertien jaar specialist in producten voor vermogensopbouw. Daarnaast geldt het eveneens als specialist in het beheren van beleggingsfondsen. InDelta wil simpel en verantwoorde beleggingsoplossingen bieden en dat doet het tegen zeer lage prijzen. Daarmee gaat InDelta nadrukkelijk de strijd aan met de banken en de vermogensbeheerders. InDelta kiest bewust voor indexbeleggen omdat het onderzocht dat positieve rendementen vooral bewerkstelligd kunnen worden over een langere termijn. De waan van de dag is iets waar men zich bij InDelta niet mee bezig wil houden. De focus ligt op de lange termijn. Je maakt als consument gebruik van de diensten van InDelta indexbeleggen tegen zeer lage kosten.

Geen sprake van aan- en verkoopkosten

InDelta indexbeleggen betekent beleggen in indexfondsen. InDelta heeft zelf negen unieke indexfondsen samengesteld, het gaat dan om gelijk-gewogen indexfondsen. Het gaat dan om wereldwijd gespreide fondsen die alle kenmerken van goed indexbeleggen in zich hebben. InDelta wil indexbeleggen voor iedereen toegankelijk maken. Daarom wordt niet gewerkt met een minimum inleg en worden de kosten extreem laag gehouden. Je kunt met een van de negen indexfondsen zelf de accenten bepalen, je kunt echter ook kiezen voor een van de drie beschikbare InDelta indexfondsen. Je kunt bij InDelta indexbeleggen een bedrag ineens inleggen, je kunt ook automatisch per maand inleggen. Van aan- en verkoopkosten is geen sprake als je zaken gaat doen met InDelta.

Veiligheid speelt een belangrijke rol

InDelta indexbeleggen staat voor eenvoud en gemak. Het is wereldwijd, gespreid beleggen in gelijk-gewogen indexfondsen. InDelta is door de lage kosten en het ontbreken van een minimuminleg is het voor iedereen toegankelijk. Wat de kosten betreft, je krijgt bij InDelta indexbeleggen niet te maken met aan- en verkoopkosten. Beleggen bij de specialist is ook veilig beleggen want het thema veiligheid speelt een belangrijke rol binnen de broker.

Niet te maken met hefbomen, derivaten of short posities

InDelta neemt de meest geavanceerde voorzorgsmaatregelen om de veiligheid te waarborgen. Zo is de gelijk-gewogen spreiding minder risicovol. Dat betekent dat elk effect dezelfde weging heeft: 2 procent. Daardoor loop je minder sector- en bedrijfsspecifieke risico’s. Het maakt je bovendien veel minder gevoelig voor trends en hypes. Bij InDelta worden de effecten daadwerkelijk aangekocht en is dus sprake van een volledige fysieke replica. Instrumenten uitlenen is er niet bij en InDelta bant ingewikkelde constructies uit. Je hebt er niet te maken met hefbomen, derivaten, hedges, short posities of andere lastige constructies. Bij InDelta houdt men niet van ingewikkelde en onnodige risico’s. InDelta houdt het veel liever simpel. Voor je gaat beleggen kun je elders op dit platform een handig overzicht krijgen van partijen die beleggen mogelijk maken en kun je zien welke partij geen transactiekosten rekenen.

Lees meer over InDelta >

of open een beleggingsrekening

Vergelijk ook andere aanbieders om te beleggen.

Waarom zou je kiezen voor InDelta indexbeleggen?

Heb jij spaargeld en wil je daar graag rendement op maken en hoeft dat voor jou niet op de korte termijn? Dan is InDelta indexbeleggen wellicht ook voor jou de beste optie. Kies je voor InDelta indexbeleggen, dan kies je voor simpele oplossingen tegen zeer aangename en dus lage prijzen.

Is InDelta indexbeleggen duur?

Nee, indexbeleggen bij InDelta is allesbehalve duur. De kosten voor beleggen zijn bij deze aanbieder standaard laag. Bovendien krijg je niet te maken met aan- en verkoopkosten. Wat betreft indexbeleggen kun je ervoor kiezen om ineens een bedrag in te leggen. Je kunt echter ook automatisch een bedrag per maand reserveren om te gaan beleggen.

Welke informatie lees je hier op BrokersVergelijken.nl?

Op deze website maak je kennis met alleen de beste brokers, makelaars in aandelen. Je kunt deze zorgvuldig geselecteerde brokers hier vervolgens goed met elkaar vergelijken. Op basis van dat vergelijk maak je altijd de voor jou beste keuze.

5/5 - (41 stemmen)
Kasper de Wijs, expert beleggen
Laatste berichten van Kasper de Wijs, expert beleggen (alles zien)