Trade Republic

Trade Republic

Trade Republic is hoe dan ook een opvallende broker. Het is namelijk de eerste mobile only aanbieder van Duitsland. Je werkt bij deze broker met een speciale app op je smartphone, waardoor je 24/7 kunt handelen in onder meer aandelen. Nadat eerst Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk zijn veroverd, richt de broker de pijlen nu op de rest van Europa. Behalve de eerste Duitse mobile only broker, is Trade Republic ook de eerste commissievrije broker van het land.

Ontdek de mogelijkheden van commissievrij beleggen bij Trade Republic >
of open gratis rekening

Trade Republic biedt veiligheid en gebruiksgemak

Je kunt via de broker handelen in aandelen, obligaties, spaarplannen, derivaten en ETF’s en dat in zeer ruime mate. Behalve gebruiksgemak biedt Trade Republic vooral veiligheid. Zo wordt de vereffeningsrekening  verstrekt door de Solarisbank en is sprake van een slanke vergoedingsstructuur. Het uithangbord van de Duitse broker is uiteraard de app die je heel simpel downloadt op je smartphone.

Iedereen recht om deel uit te maken van economische groei

De app die je gebruikt bij deze broker is uitermate gebruiksvriendelijk en zeer helder.  Je gebruikt de app om individuele effecten aan te kopen of om bijvoorbeeld meteen een spaarplan aan te maken. De app is zo ontwikkeld dat ook de beginner in beleggen er meteen mee uit de voeten kan. En dat is ook de bedoeling van de broker, die ‘iedereen het recht wil geven om deel te nemen aan de economische groei’. De broker zag met lede ogen het aanbod ondoorzichtige producten van banken groeien en groeien.  Trade Republic doet het anders en hanteert een zeer transparante handelswijze. Vanaf 2015 is om die reden een volledig nieuwe mobiele bank gebouwd, met eerlijke en eenvoudige producten.

Duizenden aandelen en ETF’s

Trade Republic biedt duizenden aandelen en ETF’s en duizenden derivaten. Bijzonder is wel de state of the art technologie die gebruikt is door de broker, de perfecte automatisering en het gebruiksgemak. Daardoor is het echt de bank van de toekomst. De broker heeft vanaf 2019 een bankvergunning overigens. Daardoor is het zeer veilig zaken doen met deze broker die ook nog eens uitstekende voorwaarden te bieden heeft. De regulering wordt verzorgd door de Bundesbank en door de BaFin. En dan weetje dat het goed is.

Je krijgt prijswaarschuwingen en pushberichten

Voordeel is dat je met de mobiele app altijd en overal de investeringen in de gaten kunt houden en jij je producten en investeringen op elk gewenst moment kunt beheren. De app biedt ook nog eens tal van handige functies in de vorm van prijswaarschuwingen, pushberichten, realtime gegevens om snel te kunnen reageren op wijzigingen en om steeds snel te kunnen beslissen en dus flexibel te zijn.

Ontdek de mogelijkheden van commissievrij beleggen bij Trade Republic >
of open gratis rekening

Vergelijk hier de verschillende andere brokers die beschikbaar zijn

Met Trade Republic is een snel groeiende broker benoemd. Als je meer informatie wilt over de andere brokers die er zijn, kijk dan elders op deze website. Daar kun je prima de verschillende brokers met elkaar vergelijken en kom je als vanzelf uit bij de aanbieder die jou de meest gunstige voorwaarden kan bieden.

Waarom zou je voor broker Trade Republic kiezen?

Omdat je te maken hebt met de eerste mobile only broker, die veiligheid en gebruiksgemak biedt. Er zijn voldoende aandelen en ETF’s te verhandelen en als klant ben je beschermd tot een bedrag van 100.000 euro.

Wat is de missie van Trade Republic

Trade Republic wil dat iedereen onderdeel moet kunnen zijn van de economische groei. Dat doet het met alleen transparante producten. Iedereen kan prima uit de voeten met de mobiele app, die 24/7 handelen en beheren mogelijk maakt. De kosten van de broker zijn bovendien laag.

Wat vind je op www.brokersvergelijken.nl?

Hier op brokersvergelijken.nl kun je snel en gemakkelijk de brokers met elkaar vergelijken. Op die manier kom je vanzelf uit bij de voor jou meest geschikte broker en de broker die jou de meest gunstige voorwaarden biedt.

5/5 - (19 stemmen)
Kasper de Wijs, expert beleggen
Laatste berichten van Kasper de Wijs, expert beleggen (alles zien)