Goedkoopste crypto broker

Nu het traden in cryptocurrency steeds populairder wordt, worden er steeds meer brokers op het gebied van crypto opgezet. Dit resulteert in een breed aanbod, waar jij als trader uit kunt kiezen. Vooral wanneer je een beginnend crypto trader bent, is het lastig om een keuze te maken. Op deze pagina lees je meer over wat het precies zo interessant maakt om voor een crypto broker te kiezen. Verder kom je erachter wat de goedkoopste crypto broker is. Twijfel je nog over voor welke broker je wil kiezen? Dan kun je het handige en complete overzicht op onze website raadplegen.

AanbiederMogelijkheden
Coinbase crypto broker vergelijken
Coinbase broker crypto vergelijken
Coinbase is wereldwijd een zeer populair én veilig platform om crypto te kopen, verkopen en beheren.
+ Grootste beursgenoteerde cryptobedrijf ter wereld
+ Miljoenen gebruikers wereldwijd
+ Stort snel en kosteloos geld met iDeal
+ Koop eenvoudig crypto: van Bitcoin en Ethereum tot 200 andere crypto
+ Open nu Gratis een account >


of direct starten
Freedom24 broker vergelijken
Freedom 24 bitcoin en crypto vergelijken
Ontdek hoe je met Bitcoin ETF in de waarde van Bitcoin kunt beleggen bij Freedom24. Bitcoin ETF's weerspiegelen de prestaties van Bitcoin en volgen de waarde ervan terwijl die fluctueert in overeenstemming met de marktprijs.
+ Bij Freedom24 kan je wereldwijd beleggen in ETF, Aandelen en Opties
+ Combineer beleggen met sparen: tot 6,4% spaarrente mogelijk
+ Geen minimale inleg: beleg al vanaf € 0,01
+ Meer dan 400.000 beleggers vertrouwen al op Freedom24
+ Open nu Gratis een account >


of direct starten
Plus500 crypto kopen beleggenHandel in CFD's in crypto's zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin en meer op het populaire handelsplatform van Plus500. Zeer populair handelsplatform wereldwijd.
+ Open gratis rekening
+ Minimum eerste inleg: € 100,-
+ Gratis demoaccount: Oefen eerst je strategie met € 40.000 "nepgeld"

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD's.
Plus500 bitcoin kopen
of start nu

eToro bitcoin kopenBeleg in crypto's zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple en meer op het populaire handelsplatform van eToro. Miljoenen gingen je voor.
+ Open gratis rekening
+ Minimum eerste inleg: $ 50,-
+ Gratis demoaccount: Oefen eerst je strategie met $ 100.000 "nepgeld"

Met beleggen of handelen van crypto loopt je vermogen risico.
eToro bitcoin kopen
of start nu


Bitvavo bitcoin kopenKoop, verkoop en bewaar meer dan 150 digitale valuta bij de grootste exchange van Nederland.
+ Eerste € 1000,- gratis handelen
+ Minimum orderbedrag: € 1,-
+ Handelskosten: 0,25%
+ Nederlandse helpdesk
Bitvavo bitcoin kopen
of start nu
Advertenties. Let op: beleggen en handelen in crypto en/of CFD gaat gepaard met risico's. Je inleg kan meer, maar ook minder waard worden.

Waarom is het interessant om via een broker in crypto te traden?

Je kunt op verschillende manieren crypto kopen. Je zou bijvoorbeeld rechtstreeks bij een exchange kunnen kopen, maar je zou ook met een broker kunnen werken. Een crypto broker is een financieel tussenpersoon tussen jou en de exchange. Vaak betaal je bij een broker wel een hogere fee dan wanneer je rechtstreeks via de exchange zou kopen. Dit wordt minder vervelend als je voor de goedkoopste crypto broker kiest. Verder is het soms fijner om je crypto’s via een broker te kopen en te verkopen, omdat je dan een stukje veiligheid via de broker kunt inzetten.

Er liggen altijd hackers op de loer, dus ga er niet 100% van uit dat je via de broker niet gehackt kunt worden. Om je munten te beschermen kun je ervoor kiezen om ze extern op te slaan. Dan maak je het de hackers wel erg moeilijk om er met jouw cryptocurrency vandoor te gaan.

Wat is de goedkoopste crypto broker waar je voor kunt kiezen?

Wil je graag weten wat de goedkoopste crypto broker is? Dan kom je de naam Bitvavo zeker tegen. Bitvavo is van oorsprong een Nederlandse broker met een handelskantoor in Amsterdam. Wanneer je voor deze broker kiest, betaal je maximaal 0,25% handelskosten. Dit maakt van Bitvavo zeker de goedkoopste crypto broker uit Nederland. Een andere interessante optie is LiteBit. Hier betaal je alleen wel tussen de 1 en 2% handelskosten. Deze kosten liggen zoals je ziet een stuk hoger dan bij Bitvavo. Uiteindelijk gaat het niet om de goedkoopste crypto broker, maar om een crypto broker die bij je past.

Wanneer je een deel van je spaargeld in crypto wil investeren, is het belangrijk dat je voor een broker kiest waar je een goed gevoel bij hebt. Zorg er daarom voor dat je eerst reviews doorleest van andere personen die met deze broker werken. Zo kom je erachter of de broker betrouwbaar en veilig is. Wanneer jij je huiswerk goed doet, is er niets om je zorgen over te maken.

Weet jij al welke aanbieder het beste bij je past?

Ben je op zoek naar de goedkoopste broker, of in ieder geval een broker die het beste bij je past? Dan hebben wij op BrokersVergelijken.nl een handig overzicht voor je klaarstaan, waarmee je makkelijk en snel verschillende aanbieders kunt vergelijken. Dit zorgt ervoor dat je de voor- en nadelen van alle brokers tegen elkaar kunt afstrepen. De goedkoopste crypto broker klinkt natuurlijk interessant, maar wie weet zit er wel een broker tussen die erg goed bij je handelsvisie past. Een broker kies je het beste voor de lange termijn, zodat jij je crypto’s niet vaak van de ene broker naar de andere broker hoeft te verplaatsen.

Houd er altijd rekening mee dat beleggen in crypto’s financiële risico’s met zich meebrengt. Beleg daarom altijd met geld dat je kunt missen en zorg ervoor dat je de koers nauwlettend in de gaten houdt. De koers bij cryptocurreny kan heel hard dalen, maar ook ineens heel erg stijgen. Hier dien je dus tegen te kunnen!

Waarom zoek je de goedkoopste cryptobroker?

Je zoekt de goedkoopste cryptobroker omdat de kosten die je maakt voor een broker meteen van invloed zijn op het rendement dat je maakt. Hoe hoger de kosten voor een broker, hoe lager het rendement zal zijn.

Waar let je nog meer op als je kiest voor een cryptobroker?

Bij de keuze die je maakt voor een cryptobroker is het verstandig om verder te kijken dan alleen naar de prijs. Zo speelt ook veiligheid een grote rol als je in crypto’s gaat. Kies dus behalve voor de goedkoopste broker ook voor de meest veilige broker.

Wat kan BrokersVergelijken.nl je bieden?

Op BrokersVergelijken.nl kun je kennismaken met de beste cryptobrokers. Je kunt ze op de website ook meteen goed met elkaar vergelijken om zo de voor jou perfecte keuze te maken.

5/5 - (28 stemmen)
Kasper de Wijs, expert beleggen
Laatste berichten van Kasper de Wijs, expert beleggen (alles zien)