Freestoxx

Wanneer je besluit om te gaan beleggen in aandelen, dan krijg je altijd te maken met een broker. Voor je een keuze maakt voor een broker, doe je er verstandig aan om de beschikbare brokers eerst goed met elkaar te vergelijken. De reden is simpel; de brokers hanteren stuk voor stuk verschillende tarieven en voorwaarden. Hier op Brokersvergelijken.nl kun je alvast kennis maken met de beste brokers. Een daarvan is Freestoxx. Waarom je voor deze broker zou kunnen kiezen, lees je op deze website.

of gratis demo proberen

Goedkoop beleggen op Amerikaanse beurzen kan door te kiezen voor Freestoxx

Dat Freestoxx een populaire broker is ondertussen, heeft zeker te maken met het feit dat je goedkoop kunt beleggen op Amerikaanse beurzen. Sterker nog, dit kost je helemaal geen commissies. Verder wordt ook steevast de combinatie Freestoxx en een unieke trading app genoemd. De app is zeer gebruiksvriendelijk en helpt je om succesvol te beleggen. Als je besluit te kiezen voor Freestoxx, dan kies je voor een broker die onderdeel uitmaakt van WH Selfinvest. Deze grotere broker bedient met name particuliere klanten in landen als Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland en Duitsland.

Freestoxx is een onderdeel van WH Selfinvest

Freestoxx beschikt over alle vergunningen die nodig zijn van de verschillende toezichthouders. Het feit dat Freestoxx en met name WH Selfinvest al verschillende awards gewonnen heeft, zegt ook al veel en verklaart de populariteit van deze aanbieder van aandelen. Daarmee is bepaald nog niet alles genoemd. Zo staat Freestoxx ook zeker bekend om de uitzonderlijke orderuitvoering en de meer dan goede service en support die je krijgt.

Je kunt je op het gebied van support geen betere broker wensen

De beursorders bij Freestoxx zijn gratis. Een ordercommissie is er niet en je handelt bij deze broker altijd veilig en betrouwbaar. Wat veel mensen ook aanspreekt is dat je altijd te maken krijgt met faire en redelijke tarieven. Je kunt als je kiest voor Freestoxx dus gratis handelen, je kunt ook kiezen voor Full Service. In dat geval betaal je wel een klein bedrag voor een aantal aanvullende diensten. Freestoxx heeft ook een hefboom beschikbaar en kent ook al geen beperking op het aantal day trades dat gedaan kan worden. Ook op het gebied van orderuitvoering kun jij je eigenlijk geen betere broker wensen.

of gratis demo proberen

Vergelijk de brokers hier op BrokersVergelijken.nl

Als je gebruik wilt maken van de de diensten van deze broker, dan kun je al binnen tien minuten een rekening openen. Mocht je eerst willen wennen aan werken met deze broker, dan kun je overigens ook prima gebruik maken van een gratis demo programma. Op die manier kun je zonder enig risico wennen aan de wereld van beleggen en aandelen. Wat je zeker moet doen is hier op BrokersVergelijken.nl alles lezen over beleggen en aandelen. Want pas als je er echt alles van weet, wordt de kans op succes echt reëel. Vergelijk hier dus de brokers en maak vervolgens de voor jou beste keuze. En dat zou dus zomaar eens Freestoxx kunnen zijn.

Wat is Freestoxx?

Freestoxx is een broker, een makelaar in aandelen. Het is een onderdeel van WH Selfinvest. Steeds meer mensen maken gebruik van deze broker, en dat is bepaald niet voor niets.

Wat zijn de voordelen van deze broker?

Je kunt bij deze broker bijvoorbeeld gratis handelen in Amerikaanse aandelen. Verder staat de service van deze broker zeer hoog aangeschreven en kun je om te wennen altijd eerst gebruik maken van een gratis demo versie.

Waarom check je altijd eerst BrokersVergelijken.nl?

Op BrokersVergelijken.nl kun je voor je een keuze maakt voor een bepaalde broker altijd eerst de verschillende brokers goed met elkaar vergelijken. Door de brokers te vergelijken kies je altijd die broker die het beste past bij jouw wensen en eisen.

5/5 - (19 stemmen)
Kasper de Wijs, expert beleggen
Laatste berichten van Kasper de Wijs, expert beleggen (alles zien)