Trading 212 of Binck?

Trading 212 of Binck?
Trading 212 of Binck?

Als iets moeilijk kiezen is dan is het wel de keuze tussen Trading 212 of Binck. Beide makelaars doen er alles aan om het de consument gemakkelijk te maken en de voordelen die beide brokers bieden zijn al lang niet meer op de vingers van twee handen te tellen. Uiteindelijk is het naar net waar je zelf de voorkeur aan geeft. Wat je nog kunt doen is ook de andere brokers vergelijken met Trading 212 en Binck. Dat kan prima elders op dit platform.

Lees meer over Trading212 >

(opent in een nieuwe tab)”>Lees meer over Binck >

Dat is lastig kiezen: Trading 212 of Binck

Binck is een online beleggersbank. Het is een sterk platform dat bovendien bekend staat om de goede service. En daar ga je al, want Trading 212 gaat ook prat op de klantenservice die het biedt en die 24/7 beschikbaar is. Trading 212 of Binck is wat dat betreft alleen al heel lastig kiezen. Het aanbod bij Binck is groot. Je kunt er beleggen, pensioenbeleggen, fondsbeleggen, zelf beleggen maar je kunt ook laten beleggen, een punt waarmee Binck scoort als het gaat om een keuze maken tussen Trading 212 of Binck. Je kunt daarbij kiezen voor vermogensgroei of vermogensbehoud. Binck maakt ook periodiek beleggen mogelijk. Op die manier kun je automatisch een portefeuille opbouwen. Ook daarin maakt Binck een verschil ten opzichte van Trading 212.

Het democratiseren van de financiële markt

Trading 212 of Binck?

Wil je zelf beleggen dan biedt Binck je drie pakketten, wat precies de kosten zijn is wat lastig te achterhalen. Zeker is wel dat je voor het Green pakket de laagste service fee betaalt. Kijken we naar Trading 212 dan zien we dat deze broker als eerste van Europa helemaal geen commissies in rekening brengt en zo de handel in aandeel wel heel laagdrempelig maakt. En dat is ook precies de bedoeling. Trading 212 wil de financiële markt zoals ze dat zelf noemen democratiseren. Toegankelijk maken voor iedereen. En in die missie slaagt het alleen al door de commissies simpelweg achterwege te laten. Puntjes dus voor Trading 212.

Zo voorkom je een snelle afknapper

Beide brokers hebben je als beginnend belegger veel te bieden. Daarbij is het leeraspect bij Trading 212 belangrijk en om die reden biedt het een gratis demoaccount aan. Perfect voor de beginnende belegger die zo zonder enig risico op geldverlies de eerste basisprincipes van beleggen onder de knie kan krijgen. Noodzakelijk ook, want zonder enige basiskennis de beursvloer op is een gerede kans op een snelle afknapper. De aandelenwereld is complex en niet bepaald transparant namelijk. Dat vraagt om kennis.

Beide brokers hebben veel te bieden

Kijken naar het gemak waarmee je bij beide brokers kunt handelen, dan wordt de app die beide brokers aanbiedt door de gebruikers als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. De app van Trading 212 is ondertussen in zowel Engeland als Duitsland de meest gebruikte app. Dat zegt wel iets, al kan ook de app van Binck de toets der kritiek glansloos doorstaan. Er zijn gemakkelijkere keuzes te bedenken dan wanneer de keuze Trading 212 of Binck is. Beide brokers hebben veel te bieden en bieden zowel voor de beginnende als de ervaren belegger een perfect platform.

Is het lastig kiezen tussen Trading 212 of Binck?

Ja, het is zeker lastig kiezen tussen Trading 212 of Binck. Beide brokers hebben je veel te bieden. Er zijn bovendien overeenkomsten maar toch ook grote verschillen. Pas als je beide brokers goed met elkaar hebt vergeleken, kun je een weloverwogen keuze maken tussen Trading 212 of Binck.

Wat is er te zeggen over deze brokers?

Trading 212 staat bekend om de klantenservice die 24.7 voor je beschikbaar is. Verder staat deze broker vooral bekend vanwege de laagdrempeligheid. Binck heeft een zeer groot aanbod. Zo kun je er beleggen, periodiek beleggen, pensioenbeleggen en fondsbeleggen om maar wat voorbeelden te noemen.

Welke informatie vind je op de website BrokersVergelijken.nl?

Op BrokersVergelijken.nl lees je alles over de beste brokers. Ook kun je er nader kennis mee maken en kun je hier brokers vergelijken. Door te vergelijken, weet je zeker dat jij altijd voor de broker kiest die het best bij jou past.

5/5 - (16 stemmen)
Kasper de Wijs, expert beleggen
Laatste berichten van Kasper de Wijs, expert beleggen (alles zien)