De Giro of Lynx?

De Giro of Lynx?

Zelf jouw extra geld beleggen kun je tegenwoordig ook als particulier relatief eenvoudig doen. Hiervoor maak je gebruik van een beleggersrekening bij een aanbieder van het (online) beleggen. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld kiezen tussen De Giro of Lynx. In ons handige overzicht vind je onafhankelijke informatie betreffende de vele brokers op de Nederlandse markt. Hoewel de verschillen tussen deze brokers onderling vaak klein zijn, heeft het maken van een vergelijking wel degelijk zin. Jouw rendement hangt immers af van zaken als de kosten die worden berekend voor de diensten van jouw broker.

Lynx beleggen vergelijken
DEGIRO vergelijken
TarievenKan duurder zijnVaak goedkoper
Producten Zelf beleggenZelf beleggen
Pensioenbeleggen
EducatieMeer mogelijkhedenMinder mogelijkheden
Lees meer, klik hier!
of direct starten
Lees meer, klik hier!
of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Kiezen voor De giro of Lynx, de tarieven

Wat betreft de verschillen tussen de tarieven voor het zelf handelen bij De Giro of Lynx kunnen we kort zijn. De Giro is een van de meest voordelige aanbieders van het zelf beleggen op de Nederlandse markt. Hierdoor is het handelen bij De Giro ook aantrekkelijk voor degenen die voor het eerst starten met het beleggen. Het handelsplatform is handig in het gebruik en wanneer je tot maximaal 20,000 Euro inlegt op jouw beleggersrekening is jouw geld veilig gesteld door het depositogarantiestelsel bij De Giro. Het beleggen bij Lynx kan wat duurder uitvallen. De kosten voor de diensten liggen hoger bij deze online broker. Dit heeft een effect op jouw uiteindelijke behaalde rendement.

Voor het eerst beleggen bij De Giro of Lynx

Wil je bij De Giro of bij Lynx voor het eerst starten met zelf beleggen? Dan heb je bij Lynx veel mogelijkheden om (via de informatie op de website van deze aanbieder van het beleggen) meer te weten te komen over de werkwijze. Zo kun je bijvoorbeeld oefenen met het beleggen en praktische tips lezen. Bij De Giro is minder informatie beschikbaar voor de startende belegger. Hier gaat men ervan uit dat je in principe al weet wat je doet en hoe je kunt handelen middels het platform dat men aanbiedt. Prettig voor ervaren belegger, vooral gezien het feit dat de kosten voor het beleggen hier lager zijn. Maak zelf snel een duidelijke vergelijking gebaseerd op onze informatie. Zo heb je zicht op de voor- en nadelen van de brokers die je op het oog hebt. Ook kun je kiezen voor een broker waarbij je eerst met nepgeld zelf kunt gaan oefenen met het beleggen zonder enig risico. Dit kan bijvoorbeeld bij aanbieder Plus500.

Maak hier handig gebruik van om eerst wat ervaring op te bouwen. Zo verhoog je de kans op het behalen van een goed rendement.

DEGIRO of Lynx?

Kiezen tussen DEGIRO of Lynx is nog een best lastige keuze. Beide brokers hebben een goede naam en staan voor veiligheid en betrouwbaarheid. Toch bestaan er ook wel degelijk grote verschillen tussen beide aanbieders.

Wat zijn dan die verschillen?

Je kunt stellen dat DEGIRO een voordelige aanbieder is en dat beginners er beter uit de voeten kunnen. Ook het platform is zeer eenvoudig. Lynx is dus iets duurder. Je krijgt bij deze aanbieder altijd zeer goede uitleg en tips. Dat maakt het voor de beginner een stuk gemakkelijker.

Waarom check je altijd eerst de website BrokersVergelijken.nl?

Op BrokersVergelijken.nl maak je nader kennis met alleen de beste brokers. Nadat je de informatie gelezen hebt, kun je de brokers goed met elkaar vergelijken, OP basis van dat vergelijk maak je een keuze die past bij jouw wensen en eisen.

5/5 - (16 stemmen)
Kasper de Wijs, expert beleggen
Brokers Vergelijken
Average rating:  
 0 reviews