Beste crypto broker

Wil je een deel van je spaargeld in cryptocurrency investeren? Dan is er een makkelijke en handige manier waarop je aan jouw crypto’s kunt komen. Je zou bijvoorbeeld voor een broker kiezen. De broker is de financiële tussenpersoon tussen jou en de exchange waar de cryptomunten vandaan komen. Op deze pagina lees je waar de beste crypto broker aan dient te voldoen en kom je erachter of er ook interessante Nederlandse brokers tussen de beste opties zitten. Aan het einde van dit artikel lees je op welke manier je makkelijk en snel verschillende aanbieders met elkaar kunt vergelijken.

AanbiederMogelijkheden
Coinbase crypto broker vergelijken
Coinbase broker crypto vergelijken
Coinbase is wereldwijd een zeer populair én veilig platform om crypto te kopen, verkopen en beheren.
+ Grootste beursgenoteerde cryptobedrijf ter wereld
+ Miljoenen gebruikers wereldwijd
+ Stort snel en kosteloos geld met iDeal
+ Koop eenvoudig crypto: van Bitcoin en Ethereum tot 200 andere crypto
+ Open nu Gratis een account >


of direct starten
Freedom24 broker vergelijken
Freedom 24 bitcoin en crypto vergelijken
Ontdek hoe je met Bitcoin ETF in de waarde van Bitcoin kunt beleggen bij Freedom24. Bitcoin ETF's weerspiegelen de prestaties van Bitcoin en volgen de waarde ervan terwijl die fluctueert in overeenstemming met de marktprijs.
+ Bij Freedom24 kan je wereldwijd beleggen in ETF, Aandelen en Opties
+ Combineer beleggen met sparen: tot 6,4% spaarrente mogelijk
+ Geen minimale inleg: beleg al vanaf € 0,01
+ Meer dan 400.000 beleggers vertrouwen al op Freedom24
+ Open nu Gratis een account >


of direct starten
Plus500 crypto kopen beleggenHandel in CFD's in crypto's zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin en meer op het populaire handelsplatform van Plus500. Zeer populair handelsplatform wereldwijd.
+ Open gratis rekening
+ Minimum eerste inleg: € 100,-
+ Gratis demoaccount: Oefen eerst je strategie met € 40.000 "nepgeld"

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD's.
Plus500 bitcoin kopen
of start nu

eToro bitcoin kopenBeleg in crypto's zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple en meer op het populaire handelsplatform van eToro. Miljoenen gingen je voor.
+ Open gratis rekening
+ Minimum eerste inleg: $ 50,-
+ Gratis demoaccount: Oefen eerst je strategie met $ 100.000 "nepgeld"

Met beleggen of handelen van crypto loopt je vermogen risico.
eToro bitcoin kopen
of start nu


Bitvavo bitcoin kopenKoop, verkoop en bewaar meer dan 150 digitale valuta bij de grootste exchange van Nederland.
+ Eerste € 1000,- gratis handelen
+ Minimum orderbedrag: € 1,-
+ Handelskosten: 0,25%
+ Nederlandse helpdesk
Bitvavo bitcoin kopen
of start nu
Advertenties. Let op: beleggen en handelen in crypto en/of CFD gaat gepaard met risico's. Je inleg kan meer, maar ook minder waard worden.

Waar dient de beste crypto broker aan te voldoen?

Om de beste crypto broker te worden, dient een broker bekend, populair, kwalitatief, makkelijk te gebruiken en klantvriendelijk te zijn. Je kunt online veel reviews opzoeken over de beste crypto broker. Crypto kopen is zowel voor beginners en experts erg interessant. Wanneer je bij de juiste broker koopt, kun je namelijk in alle rust traden, zonder dat je bang bent dat je bij een oplichter of een niet goed beveiligde broker trade. Je kunt je beter afvragen waar de beste crypto broker die bij jou past aan dient te voldoen. Ben je een beginner? Kies dan voor een broker die erom bekend staat dat beginners er laagdrempelig kunnen starten met traden.

Wanneer je online research doet naar verschillende brokers, kom je er vanzelf achter welke partij het beste bij je past. Houd er rekening mee dat een broker gehackt kan worden, ook al zijn zij nog zo goed beveiligd. Zorg er dus voor dat jij je crypto’s ergens extern of offline kunt bewaren.

Zijn er ook interessante crypto brokers uit Nederland actief?

Ben je op zoek naar een crypto broker uit Nederland? Dan is er een aardig lijstje met opties die je eens na zou kunnen lopen. Nederland brengt namelijk ook hele goede brokers voort. Het handigste aan een Nederlandse crypto broker is dat het platform in het Nederlands te gebruiken is. Dit voorkomt dat je bepaalde zaken niet snapt omdat het bijvoorbeeld alleen in het Engels staat aangegeven. De Nederlandse brokers zijn gebruiksvriendelijk en bieden je zelfs de mogelijkheid om al je vragen in het Nederlands aan hun klantenservice te stellen.

Wanneer je tegen een probleem of bug aanloopt, kun je dus gewoon in het Nederlands bij de broker terecht. Dat maakt het voor jou als trader een stukje makkelijker om je problemen zo snel mogelijk te verhelpen. De meest populaire en daarmee ook meest bekende Nederlandse brokers zijn; Bitvavo, Bitcoin Meester en Coinmerce. Andere Nederlandse opties zijn Satos, BTC Direct en Bitonic. Welke Nederlandse partij vind jij de beste crypto broker?

Bekijk makkelijk en snel welke aanbieder het beste bij je past

Ben je er nog niet helemaal over uit wat voor jou de beste crypto broker is? Dan kun je makkelijk en snel het overzicht op  BrokersVergelijken.nl bekijken. Wij hebben er alles aan gedaan om zoveel mogelijk informatie over de verschillende brokers voor je te verzamelen. Je leest achtergrondinformatie, de voor- en nadelen en extra’s op onze website terug. Het overzicht helpt je om de beste crypto broker uit te kiezen, die bij jouw manier van traden past.

Het is een slimme zet om voor een broker te kiezen waar je op de lange termijn mee blijft werken. Dit zorgt ervoor dat je niet iedere maand opnieuw research hoeft te doen naar andere brokers. Dit scheelt je veel tijd en moeite. Verder zou je ook voor twee verschillende brokers kunnen kiezen, als je niet tussen beide kunt kiezen. Dan kun jij je portfolio verdelen over de twee brokers en op die manier meteen je risico spreiden.

Wat is de beste crypto broker?

Wat de beste crypto broker is, is voor iedereen anders. Het is en blijft een kwestie van smaak en jouw specifieke wensen en eisen. Wel zijn er een aantal zaken waar je scherp op moet letten als je op zoek bent naar een goede (lees: de beste) crypto broker.

Waar let je op als je zoekt naar de beste crypto broker?

Ben je op zoek naar de beste crypto broker? Dan let je uiteraard op de kosten die in rekening gebracht worden en check je ook de voorwaarden. Verder kijk je naar het handelsplatform en dan specifiek naar het gebruiksgemak. Verder kijk je of er een goede klantenservice beschikbaar is en in welke taal die helpdesk beschikbaar is.

Waarom bezoek je altijd eerst de website BrokersVergelijken.nl?

Op BrokersVergelijken.nl maak je kennis met alleen de beste brokers, ook dus de beste cryptobrokers. Deze verschillende brokers kun je vervolgens op deze website goed met elkaar vergelijken. Op basis van dat vergelijk maak je precies de juiste keuze en vind je dus de beste crypto broker.

5/5 - (15 stemmen)
Kasper de Wijs, expert beleggen