Stryk

Dat steeds meer mensen gaan beleggen is ondertussen al niet verrassend meer. Iedereen weet dat je door jouw spaargeld op de bank te laten staan, je geen rendement op dat geld gaat maken. De rentestanden zijn namelijk zo laag, dat geld verdienen door te sparen eigenkijk amper nog mogelijk is. Mocht jij met jouw spaargeld willen beleggen, dan zou je kunnen kiezen voor de diensten van broker Stryk. Of Stryk de voor jou beste broker is en wat Stryk je te bieden heeft, kun je hier lezen.

of meer informatie >

Stryk: de ideale CFD broker

Stryk staat bekend als een CFD broker. CFD staat voor Contract for Difference. Je kunt beleggen in bijvoorbeeld crypto, aandelen, forex en indices, zonder dat je daadwerkelijk eigenaar van de onderliggende producten wordt. Je speculeert met CFD traden vooral op de koersstijgingen en dalingen van de onderliggende producten. Wat met name opvalt aan Stryk is wel dat beleggen met deze broker gewoon heel erg gemakkelijk wordt. Er is een multiplier beschikbaar en je kunt je als je gebruik maakt van Stryk gemakkelijk aansluiten bij een zeer hechte community; ideaal om bepaalde ervaringen met elkaar te delen en om kennis op te doen. Kies je voor deze broker, dan kun je zomaar kiezen uit achthonderd verschillende instrumenten. Het feit dat al meer dan 2,6 miljoen mensen gebruik maken van deze broker, spreekt ook al boekdelen.

Ideaal voor de beginnende broker

Kies je voor Stryk, dan kies je voor een broker die geautomatiseerd en gereguleerd wordt door Cysec. Bij deze broker kun je ook al erg eenvoudig een rekening openen en kun je beleggen zonder gedoe. Hoewel Stryk het jou als beginnende belegger erg gemakkelijk maakt met bijvoorbeeld een zeer snelle app, kun je ook nog eens gebruik maken van een demoaccount. Het is altijd zeer verstandig om hier gebruik van te maken, omdat je zo zonder enig financieel risico kennis kunt maken met beleggen. Ook kun je zo onderzoeken of de door jou gevoerde strategie een goede is.

Zo wordt de beurs toegankelijk

Stryk is een ideale broker voor beleggers zonder ervaring. Het maakt onderdeel uit van BUX. Zij hebben als doel om te laten zien dat traden spannend, inspirerend en ook een sociaal gebeuren kan zijn. Stryk is een broker die de beurs toegankelijk maakt; onder meer met de zeer snelle app en met het feit dat je bij deze broker al kunt beleggen vanaf een minimumbedrag van tien euro.

Onderdeel van BUX

Ondertussen behoort BUX tot een van de meest toonaangevende Europese neobrokers. De broker is al vanaf 2014 zeer actief en staat voor gemak en betaalbaarheid. Met BUX en Stryk vallen de drempels om te gaan beleggen weg, en dat blijkt ideaal voor een nieuwe generatie beleggers. Stryk is een Nederlandse onderneming met het hoofdkantoor in Amsterdam. De broker wekt vertrouwen door zaken te doen met erkende partners als Prosus Ventures, Tencent, HV Capital, Velocity Capital Fintech Ventures.

Bezoek altijd eerst Brokers Vergelijken .nl

Of Stryk ook de voor jou beste broker is? Dat kun je zelf onderzoeken hier op BrokersVergelijken.nl. Hier lees je echt alles over aandelen en beleggen. Ook word je geheel vrijblijvend voorgesteld aan alleen de beste brokers. Door die hier vervolgens goed met elkaar te vergelijken, weet je zeker dat jij altijd de voor perfecte broker kiest, een broker die aansluit bij jouw specifieke wensen en eisen.

of meer informatie >

Waarom zou je kunnen kiezen voor de diensten van Stryk?

Stryk is een erkende CFD broker, ideaal geschikt voor de beginnende broker. Dat laatste heeft vooral te maken met het feit dat je al vanaf ene bedrag van tien euro kunt beleggen en dat Stryk beschikt over een zeer handige en snelle app.

Wat is er meer te vertellen over Stryk?

Stryk is een onderdeel van BUX, een bekende broker. BUX is al vanaf 2014 actief en roert zich ondertussen in negen Europese landen. BUX heeft zichzelf op de kaart gezet als een broker die perfect geschikt is voor beginnende beleggers. Niet voor niets maken al ruim 2,6 miljoen mensen gebruik van de diensten van deze broker.

Waarom check je altijd eerst Brokers Vergelijken .nl?

Op BrokersVergelijken.nl kun je echt alles lezen over beleggen en aandelen. Ook word je hier nader voorgesteld aan alleen de beste brokers, die je hier meteen ook goed met elkaar kunt vergelijken. En door te vergelijken kun jij precies die broker kiezen die aansluit bij jouw specifieke wensen.

5/5 - (25 stemmen)
Kasper de Wijs, expert beleggen
Laatste berichten van Kasper de Wijs, expert beleggen (alles zien)
Brokers Vergelijken
Average rating:  
 0 reviews