Scalable Capital

Scalable Capital vergelijken met andere brokers

Dat er steeds meer mensen zijn die gaan beleggen, is niet zo heel erg vreemd. Laat jij jouw geld namelijk op de spaarrekening van jouw bank staan, dan weet je bijna zeker dat dit geen rendement op gaat leveren. Tenzij je kiest voor beleggen en sparen bij Scalable Capital! Die kans is er wel als je gaat beleggen, al kleven hier natuurlijk ook altijd bepaalde risico’s aan. Wanneer jij ook wilt gaan beleggen, dan doe je altijd zaken met een broker, dit is een makelaar in aandelen. Als het om brokers gaat, heb je tegenwoordig heel erg veel te kiezen. Een nog jonge broker is Scalable Capital. Lees hier wat Scalable Capital je te bieden heeft en waarom ook jij zou kunnen kiezen voor de diensten van deze broker.

of direct starten

Scalable Capital is een nog relatief jonge broker

Zoals gesteld is Scalable Capital een nog jonge broker die nog niet zo heel erg lang actief is. Desondanks maken steeds meer mensen gebruik van de diensten van deze broker. Dat heeft onder meer te maken met het feit dat deze broker beleggen voor iedereen mogelijk maakt. De broker is dus geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren belegger. Je kunt bij deze broker in elk geval handelen in aandelen, ETF’s en ook in crypto. Bovendien handel je altijd commissievrij en kun je al beleggen vanaf een inleg vans slechts één euro.

De broker biedt enorm veel flexibiliteit

Kies je voor Scalable Capital, dan gelden dus geen executie fees voor aandelen, fondsen en EFT’s. Ook het aanbod van deze broker is standaard erg groot. Wat zeker ook aanspreekt is dat je dus al vanaf ene bedrag van 1 euro al jouw eigen beleggingsplannen kunt maken. Scalable Capital is ook al aantrekkelijk vanwege de flexibiliteit die geboden wordt. Je hebt bij deze broker zo goed als alles zelf te bepalen. Je past eenvoudig het bedrag aan net zoals je zelf kiest voor de beleggingsfrequenties aan kunt passen.

Ook geld storten en opnemen is bij Scalable Capital erg eenvoudig

Wil je gaan beleggen via deze broker, dan kun je dit gemakkelijk doen via de website van Scalable Capital. Je kunt daarnaast ook een speciale app voor iOS of Android downloaden, het is maar net wat jij zelf gemakkelijker vindt. De broker heeft gewoon erg veel te bieden. Leuk en praktisch zijn bijvoorbeeld ook de dynamische grafieken en de flexibele intervallen en de meldingen die je kunt krijgen als jouw aandeel een bepaald prijsniveau bereikt heeft. Uiteraard krijg je via de website en de app steeds de realtime beurskoersen aangeboden, waardoor je altijd de juiste blik op de markt houdt. Ook geld storten en geld opnemen is bij deze broker opmerkelijk gemakkelijk en bovendien kan dit altijd zeer snel.

of direct starten

Vergelijk brokers hier op BrokersVergelijken.nl

Als jij wilt weten of deze broker ook voor jou geschikt is? Lees dan alle informatie hier op BrokersVergelijken.nl. Je leest hier alles over beleggen en aandelen en maakt geheel vrijblijvend kennis met de beste brokers. Je kunt die brokers hier bovendien goed met elkaar vergelijken en door te vergelijken weet je zeker dat jij altijd een broker kiest die past bij jouw wensen en eisen.

Is Scalable Capital een goede broker?

Als we de Scalable Capital reviews en ervaringen lezen, dan kun je gerust stelen dat sprake is van een goede en betrouwbare broker. Scalable Capital is en nog jonge broker die zeer geschikt is voor zowel de beginnende als de meer ervaren brokers.

Wat valt nog meer op aan deze broker?

Kies je voor de diensten van deze broker, dan valt met name de flexibiliteit op. Je hebt alles te kiezen in elk geval en hebt bovendien erg veel handelsmogelijkheden. Verder betaal je bij deze broker nooit commissiekosten en dat is ook iets wat veel beleggers natuurlijk aanspreekt.

Waarom check je altijd BrokersVergelijken.nl?

Op BrokersVergelijken.nl lees je alles over beleggen en kun je geheel vrijblijvend kennismaken met alleen de beste brokers. Deze brokers kun je vervolgens hier meteen goed met elkaar vergelijken. En door ze met elkaar te vergelijken, weet je zeker dat jij een keuze maakt die past bij jouw specifieke wensen en eisen.

Rate this page
Kasper de Wijs, expert beleggen
Brokers Vergelijken
Average rating:  
 0 reviews