InDelta of Plus500

InDelta of Plus500?

Plus500 staat onder meer voor een snelle en betrouwbare beleggingen, InDelta is een broker die op een geleidelijke en rustige wijze aan de groei van je vermogen werkt. En dat is dus een wereld van verschil. InDelta of Plus500 is een keuze tussen twee verschillende brokers die wel een aantal overeenkomsten hebben. Zo staat service bij beide brokers hoog in het vaandel en kun je bij ongeacht InDelta of Plus500 beleggen. Elders op dit platform kun je overigens andere vergelijkingen tussen brokers vinden, zoals je er ook al je antwoorden krijgt op de vragen die je hebt over beleggen.

Meer informatie over InDelta >

Meer informatie over Plus500 >

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD's.

Kiezen tussen InDelta of Plus500

Plus500 maakt al jarenlang handel in CFD’s mogelijk en doet dat op zeer betrouwbare wijze. Bovendien is het eenvoudig werken en is Plus500 innovatief. Niet voor niets maken miljoenen mensen gebruik van de broker. Plus500 biedt een compleet pakket, kleine spreads en geen commissies. De orderuitvoering is snel en betrouwbaar. InDelta staat voor indexbeleggen, een meer rustige wijze om te werken aan de groei van je vermogen. Handel je bij Plus500 vaak in de waan van de dag, van die waan van de dag moet InDelta niets hebben. Zij geloven vooral in een positief rendement op de langere termijn. InDelta is een perfecte broker voor mensen die beleggen bij een broker als Plus500 te ingewikkeld vinden. Of te eng.

Beide brokers besteden veel aandacht aan de veiligheid

Plus500 biedt tweeduizend instrumenten, instrumenten die geautoriseerd en gereguleerd worden door de Cyprus Securities and Exchange Commission (licentienummer 250/14). Plus500 besteedt veel aandacht aan veiligheid en werkt in dat kader bijvoorbeeld met gescheiden bankrekeningen. Zo wordt gewerkt met SSL verbindingen, en die zijn altijd veilig. Plus500 staat bekend om de zeer geavanceerde hulpmiddelen en functies om je rekening te beheren.

Rustig beleggen en beleggen tegen zeer lage kosten

InDelta betekent beleggen in relatieve rust en betekent eveneens beleggen tegen lage kosten. InDelta heeft zelf negen unieke indexfondsen, gelijk-gewogen. Deze fondsen zijn wereldwijd gespreid. Daarnaast kun je kiezen voor drie modelportefeuilles. Je kunt bij InDelta ineens een bedrag inleggen, je kunt er ook voor kiezen dit maandelijks te doen of te kiezen voor een combinatie van genoemde manieren. InDelta staat bovenal voor eenvoud en gemak. Beleggen bij InDelta is niet eng en al helemaal niet ingewikkeld. De kans op rendement op de lange termijn is groot, groter in elk geval dan wanneer jij je spaargeld parkeert bij de bank en sparen je soms zelfs al geld kost.

Duizenden financiële instrumenten bij Plus500

Plus500 is hectiek, is eindeloze handelsopties en duizenden financiële instrumenten. Ook staat Plus500 voor gratis realtime koersen. Service is bovendien iets dat bij deze broker nog met een hoofdletter geschreven wordt. Zo staat Plus500 24/7 voor je klaar om je de beste ondersteuning te geven. En dat is wel een prettige gedachte, want de aandelenhandel is vaak complex en niet altijd transparant. InDelta doet het anders, rustiger vooral. Net als bij Plus500 zijn de kosten bijzonder laag en kun je wereldwijd gespreid beleggen in gelijk-gewogen indexfondsen. InDelta is laagdrempelig door de minimale inleg en aan- en verkoopkosten worden niet in rekening gebracht. Net als voor Plus500 geldt dat je ook bij InDelta op geheel veilige wijze belegt. Wat dat betreft maakt het niet of je InDelta of Plus500 kiest.

Lees de ervaringen van andere beleggers

Voor je echt de keuze maakt tussen InDelta of Plus500 check je altijd eerst de informatie die je elders op dit platform vindt. Lees de ervaringen die andere beleggers hebben met de brokers. Kennis van zaken is een factor van belang als je gaat beleggen.

5/5 - (16 stemmen)
Kasper de Wijs, expert beleggen