Binck of eToro?

Binck of eToro

Wat ga je doen met je geld? Wil je dat zelf gaan beleggen of laat je dat liever aan de experts over?  Gelukkig heb je tegenwoordig volop keuze tussen aanbieders die online beleggen mogelijk maken. Het kan zomaar eens zijn dat je  uiteindelijk kiest tussen Binck en eToro.  Hoewel er wel degelijk overeenkomsten zijn tussen deze twee aanbieders, zijn er ook significante verschillen. We beschrijven die verschillen hier, zoals je elders op dit platform  meer brokers met elkaar kunt vergelijken. Pas als je dat goed gedaan hebt, maak je een keuze voor de voor jou meest geschikte broker. En nooit eerder!

Vergelijk 5 brokers voor je een keuze maakt:
Freestoxx broker vergelijken✅ Zelf NYSE en NASDAQ aandelen en opties kopen
Geen ordercommissie: € 0,- commissie!
✅ Geen minimale inleg: beleg al vanaf € 0,01
Gratis real-time koersen na 1 order
Probeer het nu Gratis & Vrijblijvend met een Demo rekening >


of direct starten
Trade Republic broker vergelijken✅ Bouw vermogen op met één app voor aandelen, ETF’s, en spaarplannen
Gratis periodiek beleggen en geen orderkosten op trades
✅ Geen minimale inleg: beleg al vanaf € 1,-
Verdien 2% p/j rente op je onbelegd saldo
Bekijk alle voordelen en open gratis een rekening >


of direct starten
Scalable Capital broker vergelijken✅ Zelf eenvoudig beleggen
Beleggen zonder commissie én sparen met hoge rente!
✅ Geen minimale inleg: beleg al vanaf € 1,-
Beleggen in 7500 Aandelen, ETF en meer. Onbelegde inleg levert je 2,3% spaarrente op met PRIME+.
Ontdek de voordelen van Scalable Capital >


of direct starten
✅ Zelf beleggen
✅ Minimale inleg: € 3000,-
Vraag gratis informatiepakket aan
Ontvang Gratis het e-book "Succesvol beleggen met opties"


of direct starten
Etoro broker vergelijken✅ Zelf beleggen
✅ Minimale inleg: € 50,-
Open gratis rekening
Koop Aandelen zonder commissie- of beheerkosten


of direct starten
Easybroker vergelijken✅ Zelf beleggen
✅ Minimale inleg: € 0,01
Gemakkelijk beleggen met lage tarieven. Geen beheerskosten!
Start Vandaag open een rekening


of direct starten
DEGIRO vergelijken
✅ Zelf beleggen
✅ Minimale inleg: € 0,01
Betaal 0,- commissie voor Amerikaanse Aandelen
Open nu gratis een rekening voor écht voordelig beleggen >


of direct starten
Centraal Beheer Beleggen✅ Laten beleggen
✅ Minimale inleg: € 0,01
Open gratis rekening
Actie: ontvang € 65,- bonus


of direct starten
Brand New Day Beleggersrekening vergelijken✅ Zelf beleggen in grote indexfondsen
✅ Minimale inleg: € 0,01
Geen stortingskosten en kosteloos switchen tussen fondsen
Open gratis de vrij opneembare beleggingsrekening


of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Binck leert je wat beleggen eigenlijk precies inhoudt

Hoewel je bij zowel Binck als eToro prima uit de voeten kunt, heeft Binck een bankvergunning en dat heeft eToro niet. Daarmee is meteen het eerste verschil genoemd. Er zijn er echter mee. Hoewel je bij zowel eToro als Binck  zelf kunt beleggen, gaat het bij Binck net even een stapje verder. Je kunt zeggen dat je daar écht leert beleggen en leert wat beleggen eigenlijk is. Het educatieve gedeelte is groter. Zo kun je een beroep doen op interessante video’s die je leren hoe je het best kunt beleggen.

Geen commissie- en beheerkosten bij eToro; royale bonus bij Binck

Zowel Binck als eToro bieden ‘zelf beleggen’ aan. Kies je voor Binck, dan stap je gemakkelijk in met een minimale inleg van een euro.  Dat is bij eToro anders. Daar dien je tenminste 200 dollar (180 euro) in te leggen.  Bij beide aanbieders open je een gratis rekening en bij Binck word je écht welkom geheten. Wat heet. Je krijgt na aanmelding namelijk 200 euro aan transactietegoed.  Een dergelijke bonus zit er bij eToro niet in. Aan de andere kant biedt eToro de mogelijkheid om aandelen te kopen zonder dat je te maken krijgt met commissie- of beheerkosten.

‘Je staat er niet alleen voor’

Groot verschil is ook dat de nadruk bij eToro echt ligt op zelf beleggen. En dat gaat gemakkelijk. Je maakt een account aan, je stort de minimale 180 euro, je kiest een aandeel en klikt op handelen. Heb je dat gedaan? Dan heb je een aandeel gekocht, zonde dus commissie en beheerkosten kwijt te zijn. Ook Binck staat voor zelf beleggen, maar daar is toch iets meer ondersteuning.  Of zoals ze dat zelf aangeven; ‘je staat er niet alleen voor’.

Kopieer het beleggersgedrag van de meer ervaren belegger

eToro is vooral een groot, sociaal handelsplatform waar je niet te maken krijgt met commissiekosten. eToro bied je in tegenstelling tot Binck de optie om  het gedrag van ervaren beleggers te kopieren en op beide platformen kunnen zowel de beginnende als de meer gevorderde beleggers terecht. Zet je de platformen van beide aanbieders tegen elkaar af, dan kun je die van eToro wellicht ietsje gebruiksvriendelijker noemen . Je zou het ontbreken van een meta trader handelsplatform een klein nadeeltje kunnen noemen van eToro, terwijl de spreads voor cryptovaluta ietsje aan de hoge kant zijn. Binck?  Dat blinkt uit in educatiemogelijkheden, het leert je echt zelf beleggen. Bovendien is sprake van een zeer gebruiksvriendelijke klantenservice.

Weet met wie je zaken doet

Hoewel je ook bij beleggen geen enkele garantie hebt, wagen zich toch steeds eer mensen in de wereld van de aandelen en beleggen. Er kan ook snel een beter rendement gescoord worden  in vergelijking met een spaarrekening. Dat kan je tegenwoordig zelfs geld kosten. Kom goed beslagen ten ijs en vergelijk de brokers waar je mee kunt gaan beleggen. Weet met wie je zaken gaat doen. Dat kan prima hier op dit platform. Want ook in de wereld van beleggen en aandelen is kennis simpelweg macht.

Is de keuze tussen Binck of eToro een moeilijke keuze?

Kiezen tussen Binck of eToro is inderdaad niet eenvoudig, Dit omdat je te maken hebt met twee betrouwbare en veilige brokers. Behalve ene aantal overeenkomsten zijn er zeker ook verschillen tussen beide brokers. Om de juiste keuze te maken is het verstandig om de brokers op deze website goed met elkaar te vergelijken.

Wat zijn verschillen en overeenkomsten?

Verschil tussen Binck en eToro is dat je bij eToro niet te maken krijgt met commissie- of beheerkosten. Wat opvalt bij Binck is dat je zeer veel voorlichting krijgt. Bij Binck kun je bovendien rekenen op een bonus. Wat brokers gemeen hebben, is dat ze bekend staan als zeer veilig en betrouwbaar.

Welke informatie vind je op BrokersVergelijken.nl?

Op BrokersVergelijken.nl kun je alle informatie lezen over de beste brokers. Vervolgens kun je deze brokers hier snel. goed en gemakkelijk met elkaar vergelijken. Nadat je dat gedaan hebt, weet je zeker dat jij de voor jou beste keuze maakt.

5/5 - (30 stemmen)