De Giro of Binck?

De Giro of Binck?

Wil je zelf starten met beleggen, of wil je geld laten beleggen door experts? Dan kun je tegenwoordig kiezen uit een flink aantal verschillende aanbieders van het (online) beleggen. Kies jij voor De Giro of Binck? Dan is het handig om te weten wat nou exact de verschillen zijn tussen deze twee aanbieders. Zo weet je of het belangrijk is om voorkennis te hebben wat betreft het beleggen voordat je een rekening opent bij een van deze twee aanbieders van het beleggen om jouw kapitaal te doen groeien.

DEGIRO vergelijken
Broker Binck
TarievenVaak goedkoperKan duurder zijn
Producten Zelf beleggen
Pensioenbeleggen
Zelf beleggen
Laten beleggen
Online vermogensbeheer
EducatieMinder mogelijkhedenMeer mogelijkheden
Lees meer, klik hier!
of direct starten
Lees meer, klik hier!
of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

De Giro of Binck? De voornaamste verschillen

Wanneer je gaat beleggen bij De Giro of Binck dan is het belangrijk om te weten dat Binck beschikt over een bankvergunning van de Nederlandsche Bank. Hierdoor is het geld dat je op jouw beleggersrekening stort voor maximaal 100,000 Euro gegarandeerd door middel van het deposito garantiestelsel wanneer Binck failliet zou gaan. Aandelen die je hebt vallen buiten de inboedel van Binck, dus die zijn veilig. Het cash tegoed bij De Giro valt onder het zogeheten beleggerscompensatiestelsel. Hiermee wordt een bedrag van maximaal 20,000 Euro gegarandeerd. Ook brengt De Giro het geld onder in een apart fonds. Deze zekerheden zijn belangrijk.

Bij De Giro of Binck zelf beleggen of laten beleggen

Wil je jouw eigen kennis wat betreft het beleggen op de proef stellen? Bij De Giro kun je volledig zelf beleggen. Uiteraard vind je op de website van De Giro wel wat tips en informatie. Het beleggen is nooit zonder risico. Het is dus verstandig om alleen te beleggen met extra geld dat je kunt missen. Wil je zelf leren beleggen? Dan kun je beter terecht bij Binck, die veel goede uitleg en video’s biedt voor beginnende beleggers. Bij Binck kan men zowel zelf beleggen als geld (in beheer) laten beleggen door de experts.

Bij De Giro of Binck beleggen voor het pensioen

Het is mogelijk om bij De Giro gebruik te maken van een speciaal pakket voor het pensioenbeleggen. Hierbij bouw je kapitaal op voor de toekomst. In dit geval gaat het om het beleggen op de langere termijn. Mede door de immer dalende rentes bij de banken kiezen steeds meer personen voor het beleggen om een appeltje voor de dorst op te bouwen voor de toekomst.

Wil jij kiezen voor een van deze brokers? Dan kun je snel zelf een vergelijking maken tussen deze twee aanbieders. Uiteraard is het tevens mogelijk om (vrijblijvend) informatie aan te vragen.

Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.

Is het lastig kiezen tussen DEGIRO en Binck?

Ja, het is nog best lastig kiezen tussen DEGIRO of Binck. Beide brokers hebben gewoon veel te bieden en hebben zo hun eigen voor- en nadelen. Dat maakt een keuze maken dus lastig. Gelukkig kun je altijd gebruik maken van deze website om de juiste keuze te maken.

Wat zijn de verschillen tussen DEGIRO of Binck?

DEGIRO kun je zien als een goedkopere broker, terwijl het platform van Binck juist weer wat gemakkelijker is. Kies je voor DEGIRO, dan kun je ook pensioenbeleggen, dat kan bij Binck dus niet. Overeenkomst is dat je in beide gevallen te maken hebt met een zeer veilige en betrouwbare broker.

Welke informatie lees je op BrokersVergelijken.nl

Op de website BrokersVergelijken.nl maak je kennis met alleen de beste brokers. Je leest er hier alles over en je kunt deze brokers vervolgens met elkaar vergelijken. Doe je dat, dan weet je dat je altijd de voor jou beste keuze maakt.

5/5 - (15 stemmen)
Kasper de Wijs, expert beleggen