DEGIRO of Binck?

DEGIRO of Binck?

Veel particulieren kiezen tegenwoordig voor het beleggen in plaats van voor het sparen om extra kapitaal op te bouwen. Hoewel er bij het beleggen geen garantie bestaat wat betreft het vergaren van rendement, is er bij het beleggen wel een grotere winst te behalen dan bij het sparen. Het is mogelijk om volledig zelfstandig geld te beleggen via een (online) broker. Ook kun je er voor kiezen om geld in beheer te laten beleggen bij een broker. Voor beide manieren van het beleggen wordt er geld gestort op een beleggingsrekening. Bij het kiezen tussen DEGIRO of Binck is het goed om te weten dat je bij Binck jouw geld zowel kunt laten beleggen als zelf kunt beleggen. Bij DEGIRO is alleen het zelf beleggen mogelijk.

DEGIRO vergelijken
Broker Binck
TarievenVaak goedkoperKan duurder zijn
Producten Zelf beleggen
Pensioenbeleggen
Zelf beleggen
Laten beleggen
Online vermogensbeheer
EducatieMinder mogelijkhedenMeer mogelijkheden
Lees meer, klik hier!
of direct starten
Lees meer, klik hier!
of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Voor het eerst beleggen bij DEGIRO of Binck?

Wanneer je wilt starten met beleggen is het belangrijk om de keuze te maken wat betreft het zelf beleggen of met het beleggen in beheer. Bij het beleggen in beheer wordt het geld dat je hebt ingelegd op de beleggersrekening naar jouw wensen belegd door de experts. Uiteraard kun je hierbij zelf kiezen voor de koers die hierbij gevolgd moet worden. Wil je dat er met veel risico (en een mogelijk hoger rendement) wordt gehandeld? Of wil je dat men een conservatief beleid voert met een wat lager mogelijk rendement? In principe kun je hierbij kiezen uit drie mogelijkheden. Bij Binck is het mogelijk om je geld in beheer te laten beleggen. Bij DEGIRO kies je voor het zelfstandig beleggen. Een opvallend verschil tussen DEGIRO of Binck is het feit dat Binck veel voorlichting geeft aan beginnende beleggers. Door middel van handige webinars en video’s kun je de eerste stappen al snel zelf zetten.

DEGIRO of Binck vergelijken

Wil je kiezen tussen DEGIRO of Binck? Dan is het handig om een goede vergelijking te kunnen maken tussen deze twee aanbieders van het online beleggen. Uiteraard kun je bij beide aanbieders gebruik maken van een handig app voor het beleggen onderweg. Op basis van onze onafhankelijke informatie kun je zelf een goede vergelijking maken en tot een weloverwogen beslissing komen voor het aanvragen of openen van een beleggersrekening bij DEGIRO of bij Binck.

Pensioenbeleggen bij DEGIRO of Binck

Wil je meer zekerheid voor de toekomst? Dan kun je bij DEGIRO gebruik maken van het pensioenbeleggen. Hiervoor heeft Binck geen speciaal pakket. Uiteraard bepaal je bij het beleggen zelf wat jouw doel of reden is voor het opbouwen van rendement.

Is het lastig kiezen tussen DEGIRO of Binck?

Ja, kiezen tussen deze brokers is zeer lastig. Beide kunnen je veel bieden in elk geval. Groot verschil tussen DEGIRO en Binck is wel dat je bij DEGIRO alleen zelf kunt beleggen. Bij Binck kun je ook kiezen voor beheerd beleggen.

Zijn er overeenkomsten en verschillen tussen deze brokers?

Ja, die zijn er zeker. Bij zowel DEGIRO al Binck kun je in elk geval altijd snel een rekening openen. Verschil is dat DEGIRO je ook pensioenbeleggen aan kan bieden. Die service kan Binck je dan weer niet aanbieden. Binck geldt wel als de meest voordelige broker van de twee.

Waarom bekijk je altijd eerst de website BrokersVergelijken.nl?

Op BrokersVergelijken.nl vind je de beste informatie over de beste brokers. Je kunt die informatie vervolgens prima met elkaar vergelijken om zo een weloverwogen keuze te maken voor een broker die bij je past.

5/5 - (14 stemmen)
Kasper de Wijs, expert beleggen
Laatste berichten van Kasper de Wijs, expert beleggen (alles zien)
Brokers Vergelijken
Average rating:  
 0 reviews